Βρείτε Σεμινάρια
x

TUV HELLAS

Λ. Μεσογείων 282 , 15562, ΑΘΗΝΑ

Υποκαταστήματα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λέοντος Σοφού 20, Θέρμη
2310 428498
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο, Ν. Πλαστήρα 100
2810 391856-7
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Λυγγιάδων 2
26510 33200
Λέοντος Σοφού 20, Θέρμη
Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο, Ν. Πλαστήρα 100
Λυγγιάδων 2

Περιγραφή

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο, στην Αίγυπτο και στον Λίβανο ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και σε όλη την Ευρώπη.


Στο νέο μας πρόγραμμα μπορεί κανείς να συναντήσει περισσότερα από 100 σεμινάρια, τα οποία υλοποιούνται πλέον εξ αποστάσεως, αλλά σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (E-learning).

Σεμινάρια σε Αίθουσα

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.