ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Προβολή Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο Semifind.gr

Μας εμπιστεύονται
Το Semifind.gr - Education Portal, το 1ο διαδικτυακό portal προβολής σεμιναρίων στην Ελλάδα, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2009. Με έδρα στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάσεις στην οδό Γληνού 32 (Περιοχή Βούλγαρη), έχει εξειδικευτεί στην προβολή και προώθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότεροι από 150 Φορείς Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται την προβολή των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων στον Όμιλο Semifind. Μεταξύ αυτών, μεγάλες εταιρίες όπως η SAP, TUV Austria Hellas, , TUV Hellas, ΣΕΒ ΙΒΕΠΕ, Future Business School, αναγνωρισμένα Κολέγια όπως το Mediterranean College, AKTO, Alba Business School, Aegean College, AKMI, αλλά και δημόσια Πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κ.α. Τέλος, τα μεγαλύτερα ΙΕΚ της Ελλάδας, όπως το ΙΕΚ Δέλτα, ΙΕΚ Ακμή, ΙΕΚ Όμηρος, ΙΕΚ Άλφα κ.α. προβάλουν τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα μέσω του Semifind.gr. 

Πακέτα Προβολής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Η προβολή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φορέα, μπορεί να περιλαμβάνει:

1. Καταχώρηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη βάση του Semifind.gr – Προβολή Σεμιναρίων, προγραμμάτων E-Learning, Προπτυχιακών, Μεταπτυχιακών, ΙΕΚ. 
Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα καταχωρούνται στην κατάλληλη ενότητα, ανάλογα με το επίπεδο εκπαίδευσης και τη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκουν. Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας του φορέα καθώς και μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την οποία μπορούν να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι ώστε να επικοινωνήσουν με το φορέα εκπαίδευσης.
Επιπλέον, μέσω της Περιοχής Μελών στο Semifind.gr, παρέχονται στους φορείς εκπαίδευσης αναλυτικά στατιστικά για τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα και την επισκεψιμότητά τους.
Σημειώνεται ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα καταχωρούνται αποκλειστικά από την ομάδα του Semifind.gr, με σκοπό τη διαφύλαξη των φορέων και του περιεχόμενου των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων. Συνίσταται η αποστολή του υλικού να γίνεται σε  μορφή Word για τη διευκόλυνση του έργου μας!

2. Προβολή μέσω Banner
Διαφημιστική προβολή σε όλο το site αλλά και στοχευμένα στις ενότητες που επιθυμείτε.

3. Προβολή μέσω του Newsletter του Semifind.gr
Η βάση email των εγγεγραμμένων αναγνωστών του Semifind που αναζητούν εκπαίδευση περιλαμβάνει 43.000 εγγεγραμμένα μέλη (Αύγουστος 2018). Δείτε ένα δείγμα εδώ.

4. Προβολή μέσω του Facebook και των Social Media
Πολλαπλές επιλογές προβολής (promoted post, διαγωνισμοί κ.α.), ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε φορέα. Δείτε τη σελίδα του Semifind.gr στο Facebook με περισσότερα από 54.000 μέλη πατώντας εδώ. Δυνατότητα διαφήμισης και στη σελίδα στο Facebook του Jobfind.gr. Δείτε την εδώ.

5. Προβολή και στα άλλα site του Ομίλου
a) Jobfind.gr - Career Portal b) Study in Greece (αγγλική έκδοση του Semifind.gr για προσέλκυση φοιτητών από το εξωτερικό), c) Jobs In Greece.

Εκμεταλλευτείτε τη δυναμική του Ομίλου Semifind και προωθήστε τα εκπαιδευτικά σας προγράμματα σε όλα του τα site, με συνολική επισκεψιμότητα πάνω από 5.000.000 ανά έτος (Google Analytics).

Επικοινωνήστε μαζί μας
Για την προβολή των εκπαιδευτικών σας προγραμμάτων από τον Όμιλο Semifind, επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 9.00 - 17.00 στο τηλέφωνο 2310 437772, ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας