Βρείτε Σεμινάρια
x

ΚΕΜΕ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συγγρού 30, 54630, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περιγραφή

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Το ΚΕΜΕ δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας ταχύρυθμες σπουδές Λογιστικής, Γραμματέων και Πληροφορικής από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία. Η εκπαίδευση στα τμήματα Λογιστών και Γραμματέων, γίνεται σε μηχανογραφημένα προγράμματα λογιστικής που χρησιμοποιούνται σήμερα από τις πιο σύγχρονες επιχειρήσεις, με πραγματικά παραστατικά. Η εκπαίδευση στον τομέα της Πληροφορικής περιλαμβάνει τμήματα Χειρισμού Η/Υ σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο, τμήματα εκμάθησης Κατασκευής & Διαχείρισης Ιστοσελίδων και e-shop, τμήματα εκμάθησης επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας κ.α, τα οποία διδάσκονται επίσης στην πράξη, με σκοπό την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών μας.

Ο ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του ΚΕΜΕ είναι να εκπαιδεύει και να τροφοδοτεί την αγορά εργασίας με εξειδικευμένο προσωπικό. Εδώ και 24 έτη, το έχουμε πετύχει και σήμερα πολλοί απόφοιτοι μας εργάζονται ως υπάλληλοι σε λογιστικά γραφεία και σε λογιστήρια επιχειρήσεων, γραμματείς επιχειρήσεων, υπάλληλοι σε οργανισμούς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Πολλοί διαπρέπουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Επιπλέον τα τελευταία χρόνια έχουμε εντάξει νέα προγράμματα σπουδών, τα οποία συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Τα μαθήματα διδάσκονται σε σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας οι οποίες διαθέτουν κλιματισμό και θέρμανση, και είναι εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας Η/Υ, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στο Internet και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εξειδικευμένα λογισμικά –προγράμματα για την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών μας. Για τις ανάγκες των μαθημάτων σε κάθε σπουδαστή αντιστοιχεί ένας Η/Υ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Οι εκπαιδευτές μας είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ ή/και επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της Λογιστικής και της Πληροφορικής, με πολυετή διδακτική εμπειρία.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Η KEME SEMINARS διαθέτει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα κατά το πρότυπο QTL της ACTA-Tεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σεμινάρια σε Αίθουσα

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.