Βρείτε Σεμινάρια
x

Critical Path - Consulting & Training

Λ. Κηφισίας 108, Αμπελόκηποι, 11526, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες μας τις εκπαιδεύσεις και απομακρυσμένα, ζωντανά μέσω live streaming από τη διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα zoom. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συνδεθούν από το σπίτι ή τη δουλειά τους, από τον υπολογιστή, το laptop ή ακόμα και το κινητό τους!


Η Critical Path Consulting & Training είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα η οποία εστιάζει την δραστηριότητά της αποκλειστικά στην Διαχείριση Έργων, Προγραμμάτων και Χαρτοφυλακίου Έργων, προσφέροντας ένα εύρος Εκπαιδευτικών, Συμβουλευτικών, Outsourcing και Insourcing υπηρεσιών Project Management.
Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να πετύχουν τους δικούς τους στόχους, υποστηρίζοντάς τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλες τις φάσεις των έργων τους: επιλογή, εκπαίδευση, οργανωτική ανάπτυξη, δημιουργία Γραφείου Διαχείρισης Έργων (PMO), διαχείριση προγράμματος και χαρτοφυλακίου Έργων, καθορισμός μεθοδολογίας και διαδικασιών, σχεδιασμός και παρακολούθηση, αξιολόγηση, ολοκλήρωση κλπ.
Η χρήση της κατάλληλης οργάνωσης, μεθοδολογίας και διαδικασιών project management μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ την επίδοση κάθε οργανισμού. Μείωση κόστους, καλύτερος έλεγχος, αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη, βελτίωση ποιότητας, ικανοποιημένοι υπάλληλοι, αύξηση ROI κ.α. είναι κάποια από τα οφέλη της συστηματικής διαχείρισης έργων, προγραμμάτων και χαρτοφυλακίου έργων.
Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η εξειδίκευσή μας στη διαχείριση έργων: εξυπηρετούμε συνολικά και αποκλειστικά όλες τις πλευρές των έργων, διαθέτουμε μεγάλο θεωρητικό υπόβαθρο και πρακτική εμπειρία με εξειδικευμένους και ικανούς συνεργάτες.

Στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από την Πληροφορική και τις Τηλεπικοινωνίες μέχρι τις Κατασκευές και τη Βιομηχανία.

Οι Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες μας
H Critical Path, ως Registered Education Provider του Project Management Institute (PMI), του μεγαλύτερου επαγγελματικού οργανισμού Διαχείρισης Έργων παγκοσμίως, παρέχει Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες Project Management πολύ υψηλού επιπέδου.
Οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες καλύπτουν όλες τις πλευρές της Διαχείρισης Έργων, τόσο σε εισαγωγικό όσο και σε προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο. Μερικοί ενδεικτικοί τίτλοι των εκπαιδεύσεων που προσφέρουμε, είτε ενδοεταιρικά είτε σε ανοιχτά σεμινάρια, είναι οι ακόλουθοι:
•Διαχείριση Έργων και MS Project
•Προετοιμασία για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης PMP
•Προχωρημένα Θέματα Διαχείρισης Έργων
•Δημιουργία Γραφείου Διαχείρισης Έργων
•Ανθρώπινοι Παράγοντες στη Διαχείριση Έργων
•Διαχείριση Ποιότητας Έργων
•Διαχείριση Κινδύνου Έργων
•Διαχείριση Κόστους Έργων

Όλες οι παραπάνω εκπαιδεύσεις μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες, εμπειρίες, απαιτήσεις κλπ. Τα γενικά θέματα μπορούν να συνδυαστούν με κάποιο συγκεκριμένο έργο ή με τη χρήση κάποιου λογισμικού Διαχείρισης Έργων.

Μέσα στα τελευταία τρία χρόνια, έχουμε περί τις 2000 ώρες εκπαίδευσης αποκλειστικά σε Project Management, ενώ η αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσής μας κρίνεται από τις επιτυχίες των υποψηφίων μας!

Σεμινάρια σε Αίθουσα

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.