Βρείτε Σεμινάρια
x

Περιγραφή

Το Future Business School ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε δραστηριοποιείται με εξαιρετική επιτυχία στην εκπαίδευση ενηλίκων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Αριθμεί πάνω από 15.000 απόφοιτους γεωγραφικά κατανεμημένους σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Κύπρο.

Έχει υλοποιήσει προγράμματα επιμόρφωσης σε περισσότερες από 1.000 από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 3.000 στελέχη σε medium ή large corporations.

Έχει βραβευτεί στα Sales Awards 2016 για την ποιότητα των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων και στα Loyalty Awards 2019 για την πιστότητα των πελατών του. Έχει εδραιώσει την ηγετική του θέση στην επιμόρφωση στελεχών και αποτελεί την κορυφαία επιλογή στη εκπαίδευση ενηλίκων.

Επιπρόσθετα έχει εξασφαλίσει συνεργασία με καταξιωμένους φορείς πιστοποίησης οι οποίοι αναγνωρίζονται και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διασφαλίζουν την αξιοπιστία του όπως: TUV AUSTRIA ACADEMY HELLAS, ACTA, UNICERT, GLOBALCERT, VELLUM, SOFTONE.

Σκοπός του Future Business School είναι η δημιουργία στελεχών ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας αλλά και η διαμόρφωση ανθρώπων, με συγκροτημένη προσωπικότητα, ορθή επαγγελματική συμπεριφορά και ακαδημαϊκό ήθος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το FUTURE BUSINESS SCHOOL προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από προγράμματα σπουδών τα οποία έχουν δομηθεί και σχεδιαστεί σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίας του κλάδου. Τα προγράμματα πληρούν τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας διεθνώς και προσαρμόζονται στις νέες τάσεις και συνθήκες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Πλαισιώνεται από μια άριστα οργανωμένη και δυναμική ομάδα διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού (administrative & faculty members), με επαγγελματική συνείδηση και κοινωνική ευθύνη.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

 • Diplomas
 • Σεμινάρια - Προγράμματα επιμόρφωσης
 • Προγράμματα σπουδών e-learning
 • Εκπαιδευτικά προγράμματα για Στελέχη – Εταιρίες, Χρηματοδοτούμενα από το ΛΑΕΚ

ΤΟΜΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ:

 1. Business-Management
 2. Marketing
 3. Δημόσιες Σχέσεις (Public Relations)
 4. Εργασιακή Ψυχολογία
 5. Πληροφορική
 6. Social Media
 7. Digital Marketing
 8. Coaching
 9. Γραμματέων Διοίκησης
 10. Μηχανογραφημένη Λογιστική/ ERP
 11. Logistics

Τα προγράμματα είναι εμπλουτισμένα με σύγχρονα εργαλεία και νέες τεχνολογίες όπως, case studies, ηλεκτρονικές πλατφόρμες εκπαίδευσης, ψηφιακά εργαλεία ηλεκτρονικής μάθησης, online πηγές μάθησης, συμμετοχή σε ηλεκτρονικές εξετάσεις.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά:

 • Την παρουσίαση της σχολής εδώ
 • Όλα τα Diplomas εδώ
 • Όλα τα Σεμινάρια εδώ
 • Tις προσφορές εδώ
 • Τις συνεργαζόμενες εταιρίες εδώ
 • Μεθοδολογία E- learning εδώ

Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους εκπαίδευσης & επαγγελματικού προσανατολισμού του Future Business School στα τηλέφωνα 210 5782931 και 210 57 63 920.

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.