Βρείτε Σεμινάρια
x

EL-Translations

Λεωφ. Πεντέλης 2 (Πλατεία Δούρου), Χαλάνδρι, 15234, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

Η EL-Translations, με έδρα στο Χαλάνδρι Αττικής, δραστηριοποιείται στον χώρο της μετάφρασης και της διερμηνείας συνεδρίων από το 2001 και είναι πιστοποιημένη με ISO 17100:2015.

Είναι Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας και παρέχει επαγγελματική κατάρτιση, ειδίκευση και επιμόρφωση σε μεταφραστές και διερμηνείς. Το έτος 2018 βραβεύτηκε με το Βραβείο "Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας" από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Οι εκπαιδευτές μας:
Στην EL-Translations διδάσκουν επίσημα πιστοποιημένοι μεταφραστές και διερμηνείς, πτυχιούχοι του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του Ιονίου Πανεπιστημίου και άλλων ελληνικών και ξένων ΑΕΙ.

Τα προγράμματά μας:
Όλα τα προγράμματά μας έχουν δυνατότητα πλήρους παρακολούθησης εξ αποστάσεως με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης και υποστηρίζονται 24/7 με πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης που περιέχει πλούσιο υλικό όπως λογισμικά, εκπαιδευτικά video και άλλα βοηθήματα online, υλικό για εξάσκηση, πηγές ορολογίας κ.ά.

Αποτελούν το ιδανικό βήμα επαγγελματικής επιμόρφωσης για όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους και να καταστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα πανέτοιμοι και πλήρως εξοπλισμένοι για την ελληνική και παγκόσμια ανταγωνιστική αγορά.
 

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.