Βρείτε Σεμινάρια
x

CEARS (Centre of Academic Research and Studies)

Καψάλη 1 (Όθωνος Αμαλίας & Αράτου), 26221, ΠΑΤΡΑ

Περιγραφή

Το CEΑRS (Centre of Academic Research and Studies) είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2012 στην πόλη της Πάτρας. Σκοπός του είναι να προσφέρει στις νέες και στους νέους της ευρύτερης περιοχής, ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών δεξιοτήτων και εφοδίων για να ενταχθούν με επιτυχία στην απαιτητική αγορά εργασίας.

Σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο οικονομικό και επαγγελματικό περιβάλλον, η επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο και στις ικανότητες που κατέχει ο καθένας μας ανεξαιρέτως, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να ανταπεξέλθουμε στο ρευστό σκηνικό που μας περιβάλλει, να ξεχωρίσουμε και να αναδειχθούμε τόσο στον εργασιακό μας τομέα όσο και στο κοινωνικό σύνολο.

Το CEARS έχοντας αυτή την αρχή σαν γνώμονα, και μένοντας πιστό στην αποστολή να επικεντρωθεί σε μία νεα ανθρωποκεντρική μορφή εκμάθησης, υποστηρίζει ακαδημαϊκά προγράμματα παγκοσμίως αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων και Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων που επικεντρώνονται στον σπουδαστή και προσανατολίζονται στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Με έναν ιδανικό συνδυασμό διακεκριμένων και καταξιωμένων καθηγητών, παρέχει ένα αδιαμφισβήτητο συγκριτικό πλεονέκτημα στους σπουδαστές.

Αυτό για το οποίο όσοι εργαζόμαστε στο CEARS. είμαστε πραγματικά υπερήφανοι είναι ότι αποτελούμε έναν ενιαίο ζωντανό οργανισμό ο οποίος αναπτύσσεται και εξελίσσεται μέσα απο τις ζυμώσεις της κοινωνίας. Ως εκ τούτου δε θα μπορούσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τα κοινωνικά δρώμενα και να μην προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε τις ζωές και την καθημερινότητα όλων όσοι μας εμπιστεύονται. Έτσι λοιπόν με την εφαρμογή προγραμμάτων με ευέλικτα ωράρια καθώς και με την συνεχή προσπάθεια συμπίεσης των διδάκτρων και την προσφορά οικονομικών πακέτων, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουμε μπορούν να είναι εφικτές από όλους.

Η συνεχής προσπάθεια για βελτιστοποίηση των προσφερομένων υπηρεσιών δε σταματάει, ταυτόχρονα με την ανάγκη να εξαλείψουμε όλες τις αδυναμίες που αναπόφευκτα μπορεί να υπάρχουν σε κάθε οργανισμό. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες ευελπιστούμε να πλησιάσουμε το άρτιο, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού σπουδαστή.

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.