Βρείτε Σεμινάρια
x

Περιγραφή

Το mindbooster.gr είναι η αξιόπιστη πρόταση στο χώρο του e-learning για στελέχη επιχειρήσεων, νέους επαγγελματίες αλλά και "ανήσυχες" επιχειρήσεις που αντιλαμβάνονται ότι η μελλοντική τους πορεία εξαρτάται από την υιοθέτηση ενός διαφορετικού επιχειρησιακού μοντέλου.
Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, ο σύγχρονος επαγγελματίας, είναι απαραίτητο, πέραν των γνώσεων πάνω στο γνωστικό του αντικείμενο, να αποκτήσει νέες, αναγκαίες δεξιότητες, τις οποίες θα μπορεί να μεταφέρει σε διαφορετικές εργασίες και αντικείμενα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις νέες και πρωτόγνωρες προκλήσεις.

Αυτή την ανάγκη έρχεται να ικανοποιήσει το mindbooster, μια νέα υπηρεσία της Fidel & Fortis Μ.Α.Ε, εταιρείας συμβουλευτικών  υπηρεσιών στο χώρο της επκοινωνίας και παραγωγής συνεδρίων, με εστίαση στον τομέα του Resilience.(www.fidelfortis.com)

Live και on demand webinars σε 6 κρίσιμους τομείς
Τα webinars παρέχονται live και on demand και προσφέρουν σφαιρική εκπαίδευση σε έξι (6) κρίσιμους τομείς: ανθεκτικότητα,επικοινωνία, επιχειρηματικότητα, καριέρα, ευεξία και δημιουργικότητα.

Το περιεχόμενο των webinars έχει διαμορφωθεί με βάση την σύγχρονη πραγματικότητα που βιώνουμε. Όλα τα σεμινάρια είναι προσεκτικά σχεδιασμένα, ώστε να συνδυάζονται και να αλληλοσυμπληρώνονται, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω αναβάθμιση και διεύρυνση γνώσεων του εκπαιδευόμενου.

Ισχυρό χαρτί: οι εισηγητές μας.
Μια ομάδα υψηλού κύρους στελεχών της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό όραμα: να μεταφέρουν τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία τους, με σύγχρονα μέσα, στον σύγχρονο επαγγελματία, αλλά και σε κάθε "ανήσυχο μυαλό" που δεν εφησυχάζει, αλλά σκέφτεται και επιδιώκει πάντα κάτι καλύτερο, για να προχωρήσει με αυτοπεποίθηση και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.
Αυτή ακριβώς η ευρύτατη γνώση και, κυρίως, η πολύχρονη εμπειρία των εισηγητών μας, δύσκολα διδάσκεται και μεταφέρεται μόνο μέσω παραδοσιακών φορέων «τυπικής μάθησης».

Aποστολή του mindbooster.gr είναι να δίνει ένα καλύτερο σκοπό στη ζωή μας με τη συνεχή εξέλιξη, μέσω της δια βίου μάθησης.  

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.