Βρείτε Σεμινάρια
x

Περιγραφή

Skills Hub | Powered by AKMI

Το SkillsHub αποτελεί τη μεγαλύτερη online πλατφόρμα σεμιναρίων σύγχρονης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, σε μία πληθώρα εκπαιδευτικών αντικειμένων και soft skills για τα επαγγέλματα του σήμερα και του αύριο. Πρόκειται για το νέο, μεγάλο εγχείρημα του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΚΜΗ στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού και της σταθερής ανάπτυξης του οργανισμού, ανταποκρινόμενος όπως πάντα με ενθουσιασμό στις νέες και διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες που διαμορφώνονται στην εκπαίδευση και την απασχόληση. 

Η πλατφόρμα προσφέρει περισσότερα από 130 σεμινάρια [online, δια ζώσης, blended] μικρής ή μεγάλης διάρκειας για όλα τα επίπεδα εκπαιδευόμενων, σε 16 διαφορετικές επαγγελματικές κατηγορίες, από 117+ experts της αγοράς. Τα προγράμματα αφορούν προτάσεις τόσο για ατομική απόκτηση δεξιοτήτων από νέους και έμπειρους επαγγελματίες, όσο και για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του προσωπικού μίας επιχείρησης, οδηγούν σε πιστοποίηση αναγνωρισμένων φορέων και αντικατοπτρίζουν πραγματικές επαγγελματικές συνθήκες. Νέα προγράμματα θα ανακοινώνονται κάθε μήνα, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς.

Το SkillsHub έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει στον εκπαιδευόμενο ευκαιρίες για μια απρόσκοπτη διαδραστική εμπειρία μάθησης με τεχνολογίες αιχμής, να του επιτρέψει να πετύχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του και να γίνει ανταγωνιστικός σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Επιπλέον, προσφέρει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον online αγορών, συμβουλές για τη δημιουργία εξατομικευμένου προφίλ χρήστη με ατομικό e-portfolio, οδηγίες για πιο εύκολη και αποτελεσματική αξιοποίηση της πλατφόρμας, καθώς και δυνατότητα πρόσβασης σε πλούσιο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό.

Η ανάπτυξη και φιλοσοφία του SkillsHub βασίζεται σε συγκεκριμένες αξίες, οι οποίες εκδηλώνονται σε ό,τι κάνουμε - από τους ανθρώπους μας, μέχρι το τελικό προϊόν που εσείς απολαμβάνετε: Καινοτομία - Αναζήτηση - Eγρήγορση - Αποτύπωμα.

Σεμινάρια σε Αίθουσα

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.