Βρείτε Σεμινάρια

METAXAS

Ορέων 2, 11523, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

Η επιχείρηση «Μεταξάς» σχεδιάζει εντυπωσιακές παρουσιάσεις που πετυχαίνουν στόχους για μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει 15 χρόνια πείρας και έρευνας στο σχεδιασμό των πιο σημαντικών παρουσιάσεων στην Ελλάδα.

Αποφασίσαμε λοιπόν να διδάξουμε τα μυστικά των επιτυχημένων παρουσιάσεων που μάθαμε στη διάρκεια της εκπληκτικής μας πορείας. Διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για στελέχη επιχειρήσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τη χρήση πραγματικών case studies για την καλύτερη κατανόηση των εννοιών. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται είτε εξ’ αποστάσεως ή δια ζώσης και είναι διαδραστικά.

Βιογραφικό Εισηγητή:
Ο Δρ. Ιωάννης Μεταξάς από το 2008 έως το 2022 εργαζόταν για την McKinsey & Company (γραφείο Αθηνών) ως Senior Business Presentations Designer. Εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων στις παρουσιάσεις από το 2010. Αποφοίτησε το 2006 από το τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το 2017 ανακηρύχθηκε Διδάκτορας του ιδίου τμήματος. Από το 2020 εργάζεται ως Λέκτορας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.