Βρείτε Σεμινάρια

ICAP Training Solutions

Ελ. Βενιζέλου 2, Καλλιθέα, 17676, Άγιος Δημήτριος, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

Η ICAP Training Solutions ως στρατηγικός συνεργάτης της Huthwaite International στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσφέρει μία σειρά εκπαιδεύσεων με στόχο την ενδυνάμωση των ομάδων πωλήσεων των πελατών μας.

Με την ενσωμάτωση στο δυναμικό της ICAP Group, της ομάδας της Huthwaite Hellas η οποία δραστηριοποιείται επιτυχώς για περισσότερα από 13 χρόνια στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας, παρέχουμε σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες του Ομίλου μας, ειδικά σε μια περίοδο κρίσης.

Huthwaite International
Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Huthwaite ερευνά και αναλύει προκειμένου να αναβαθμίσει την απόδοση των πωλήσεων σε όλες τις πιθανές συνθήκες και καταστάσεις.
Έχοντας αναλύσει περισσότερες από 40.000 πραγματικές συναντήσεις πώλησης, καταλήξαμε στις συμπεριφορές που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιτυχία στην πώληση και διαθέτουμε αποδεδειγμένη εμπειρία στο να αναβαθμίζουμε την απόδοση των πωλήσεων σε όλες τις πιθανές συνθήκες και καταστάσεις.
Συνεισφέρουμε στην αύξηση των πωλήσεων εστιάζοντας στην αλλαγή των συμπεριφορών. Θεωρητικά αυτό είναι που μας κάνει να διαφέρουμε! Τι μας κάνει όμως να ξεχωρίζουμε πραγματικά από τον ανταγωνισμό; Η απάντηση είναι απλή. Η συνολική μας προσέγγιση, οι αληθινά ασυναγώνιστες μέθοδοι έρευνας που χρησιμοποιούμε, οι ξεχωριστές εφαρμογές μέτρησης. Ο ενθουσιασμός και η δέσμευση των ανθρώπων μας και η βαθιά αφοσίωση που αυτοί δείχνουν στους πελάτες τους.

Η Huthwaite στην Ελλάδα
Η Huthwaite έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1997 ενώ στην Κύπρο και στη Βουλγαρία από το 2007. Στη διάρκεια της παρουσίας αυτής έχει επιτυχώς συνεργαστεί με σημαντικές Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, εκπαιδεύοντας τα στελέχη πωλήσεων. Μας κάνει υπερήφανους η επιλογή μας να συνεργαζόμαστε με εισηγητές που έχουν αποδείξει τον εαυτό τους στον επιχειρηματικό κόσμο και έχουν διατελέσει στελέχη πωλήσεων προτού εργαστούν για την Huthwaite International.

Coaching και εφαρμογή
Η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων απαιτεί χρόνο και ο χρόνος είναι πολύτιμο αγαθό. Η ανάπτυξη μίας νέας δεξιότητας είτε αυτή αφορά στη διοίκηση ανθρώπων, είτε στην αποδοτικότητα των πωλήσεων, είτε στη διαπραγματευτική ικανότητα, απαιτεί χρόνο για εξάσκηση και feedback αν θέλουμε να πετύχουμε βελτίωση που θα έχει διάρκεια.
Το Coaching προσφέρει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο μετρήσιμα, απτά και διαρκή αποτελέσματα. Είτε σαν αυτόνομο πρόγραμμα που συνήθως ακολουθεί ένα βασικό πρόγραμμα (follow up). Είτε σαν one to one συνεδρία. Στη Huthwaite, εκπαιδεύουμε τους Διευθυντές να καθοδηγούν με αποτελεσματικότητα τους ανθρώπους τους κι έχουμε βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν βελτίωση που διαρκεί στο πέρασμα του χρόνου.

Ακαδημία Πωλήσεων
Ελάχιστες εταιρείες είναι σε θέση να προσφέρουν όσα η Huthwaite: Μια μεθοδολογία που έχει συνοχή και κινείται σε ένα δομημένο πλαίσιο. Ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που ενσωματώνουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του κλάδου και της επιχείρησης. Συστήματα, διαδικασίες και εργαλεία υποστήριξης της Ακαδημίας και, τέλος, δυνατότητα υλοποίησης σε όλο τον κόσμο και πολυάριθμες γλώσσες χρησιμοποιώντας τo παγκόσμιο δίκτυο της Huthwaite.

Living Sales™ - ένας νέος τρόπος πώλησης
Όταν βιώνουμε μία φιλοσοφία, θρησκεία, στάση ζωής αυτό είναι κάτι που οδηγεί και καθορίζει τις συμπεριφορές μας.
Μία πραγματικά επιτυχημένη επιχείρηση ζει και αναπνέει μέσα από τις πωλήσεις, σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα τμήματα.
Η Huthwaite μας βάζει στον κόσμο του Living Sales™: έναν νέο τρόπο σκέψης, μία διαφορετική προσέγγιση που αναβαθμίζει την πώληση και την τοποθετεί απλά εκεί που της αξίζει, στην καρδιά της επιχείρησης.
Η φιλοσοφία Living Sales™ βασίζεται πάνω σε όσα έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια για τις συμπεριφορές των περισσότερο πετυχημένων ανθρώπων των πωλήσεων.

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.