Βρείτε Σεμινάρια
x

Περιγραφή

Το Gestalt Synthesis είναι ένα δίκτυο ανθρώπων από διάφορετικές προσεγγίσεις, κυρίως από τον χώρο της ψυχοθεραπείας, με όραμα την επιστροφή στο σώμα, στα συναισθήματα, στις αισθήσεις, στην πραγματικότητα του εδώ και τώρα και την αποκατάσταση της ικανότητας για αγάπη και απόλαυση της ομορφιάς της ζωής. 

Η λέξη Gestalt σημαίνει μορφή, σύνολο, όλο. Έτσι και η κατεύθυνση που ακολουθούμε είναι η σύνθεση και ο εναγκαλισμός του συνόλου του ανθρώπου και της αρμονικής ανάπτυξής του. Zούμε σε έναν κατακερματισμένο υπερεγκεφαλικό πολιτισμό της εικόνας και της κατανάλωσης που επικαλύπτει το πόσο πληγωμένοι και αποσυνδεδεμένοι είμαστε από τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους, τη Φύση.

Αποζητούμε λοιπόν τη θεραπεία μέσα από την επίγνωση, αποδοχή και απαρτίωση του σωματικού εαυτού, των ενστίκτων, των τραυματισμένων κομματιών μας, της επεξεργασίας των σκοτεινών πλευρών του ψυχισμού και της αυθεντικής μας επαφής με τους άλλους· αντικρίζοντας την αλήθεια μας, ελευθερωνόμαστε. Δεν υπάρχει δρόμος, ο δρόμος είμαστε εμείς…

Συνεπώς συνθέτουμε και εφαρμόζουμε μια σειρά θεραπευτικών προσεγγίσεων όπως: Ψυχοθεραπεία Gestalt, Σωματική Ψυχοθεραπεία, Συνθετική Ψυχοθεραπεία, Βιοενεργητική Ανάλυση, Θεραπεία του Τραύματος, Θεραπεία του Εσωτερικού Παιδιού και άλλες.

Οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν (δια ζώσης ή/και διαδικτυακά):

  • Εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες ψυχικής υγείας
  • Βιωματικά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης
  • Ατομικές και ομαδικές συνεδρίες
  • Εκπαιδευτικά και θεραπευτικά retreats

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.