Βρείτε Σεμινάρια
x

EUROTraining

Βερανζέρου 1, Ισόγειο, Πλατεία Κάνιγγος, 106 77, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός euroTRAINING, δραστηριοποιείται σε θέματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης από το 2000. Είναι αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και αδειοδοτημένο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης  από το  Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Εδρεύει στην Αθήνα και διαθέτει δύο  πιστοποιημένες δομές στη Θεσσαλονίκη και το Βόλο.

Στόχος της euroTRAINING είναι να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, την οικονομία, την κοινωνία και τον πολιτισμό. Η άμεση σύνδεση της αγοράς εργασίας με την εκπαίδευση και κατάρτιση, αποτελούν τον κύριο πυλώνα ανάπτυξης των προγραμμάτων και των σεμιναρίων μας. Η άμεση διασύνδεση με τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα δίνει τη δυνατότητα στον οργανισμό μας να βρίσκεται πάντα στο κέντρο των εξελίξεων, σχεδιάζοντας νέα εργαλεία και παρέχοντας νέες δυνατότητες στο σύνολο των εκπαιδευομένων μας.

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης σχεδιάζονται εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, δημιουργείται υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό, τόσο σε συμβατική μορφή για χρήση σε δια ζώσης εκπαίδευση, όσο και σε ψηφιακή για απομακρυσμένη, σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση. Οι έμπειροι εκπαιδευτές συντελούν σε μια ολοκληρωμένη και ποιοτική εμπειρία εκπαίδευσης.

Σεμινάρια σε Αίθουσα

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.