Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Vegan κουζίνα και Raw Vegan

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Φώτεινας-Χατζής Κωνσταντίνος

Σε ποιους απευθύνεται

Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Σκοπός

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικές τεχνικές τις οποίες θα μπορούν να τις εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους, για τις κατηγορίες των πελατών τους με «ειδική διατροφή»,  που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στον τουριστικό κλάδο.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η χορτοφαγία και εν γένει η επιστροφή σε πιο ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. Κατακλυζόμαστε από χορτοφαγικές και νόστιμες συνταγές, διατροφή που δεν είναι μία μόδα, αλλά στάση ζωής.

Καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας, δημιουργούν μία έντονη ζήτηση για επαγγελματική εξειδίκευση πάνω στον τομέα της vegan διατροφής.

Θα μάθετε
Τεχνικές και τρόπους που ανοίγουν ακόμα περισσότερο αυτό το πεδίο και διευκολύνουν επαγγελματίες και μη, να δημιουργήσουν ένα πλήρες, ολοκληρωμένο και συνάμα απολαυστικό μενού, κάνοντας την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική είτε είσαι μάγειρας είτε μαγειρεύεις για την καθημερινότητα σου, ένα όμορφο, αρωματικό, γευστικό, απλό παιχνίδι!

Hands on σεμινάριο

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.