Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Μαγειρική

Vegan κουζίνα και Raw Vegan

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
ΑΘΗΝΑ
25/10/2021
12 ώρες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Φώτεινας-Χατζής Κωνσταντίνος

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

ΣΚΟΠΟΣ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικές τεχνικές τις οποίες θα μπορούν να τις εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους, για τις κατηγορίες των πελατών τους με «ειδική διατροφή»,  που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στον τουριστικό κλάδο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η χορτοφαγία και εν γένει η επιστροφή σε πιο ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. Κατακλυζόμαστε από χορτοφαγικές και νόστιμες συνταγές, διατροφή που δεν είναι μία μόδα, αλλά στάση ζωής.

Καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας, δημιουργούν μία έντονη ζήτηση για επαγγελματική εξειδίκευση πάνω στον τομέα της vegan διατροφής.

Θα μάθετε
Τεχνικές και τρόπους που ανοίγουν ακόμα περισσότερο αυτό το πεδίο και διευκολύνουν επαγγελματίες και μη, να δημιουργήσουν ένα πλήρες, ολοκληρωμένο και συνάμα απολαυστικό μενού, κάνοντας την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική είτε είσαι μάγειρας είτε μαγειρεύεις για την καθημερινότητα σου, ένα όμορφο, αρωματικό, γευστικό, απλό παιχνίδι!

Hands on σεμινάριο

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας