Κατηγορία:
Οργάνωση & Διοίκηση, Management, Τουρισμός / Μαγειρική, Μαγειρική, Τουρισμός

Food & Beverage Management

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Οργάνωση & Διοίκηση, Management, Τουρισμός / Μαγειρική, Μαγειρική, Τουρισμός

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, είτε είναι ιδιοκτήτες, είτε διευθυντές τμημάτων, ή υπάλληλοι των αντίστοιχων τμημάτων. Επίσης το πρόγραμμα είναι απαραίτητο για τους σπουδαστές των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που ασχολούνται με το χώρο της εστίασης, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, καφετέριες, εταιρείες catering και κάθε λογής τουριστική επιχείρηση.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να οργανώσεις, να υλοποιήσεις και να ελέγξεις την παραγωγική διαδικασία σε μια τουριστική μονάδα ή χώρο εστίασης. Θα μάθεις την έννοια του κόστους, θα πειραματιστείς με πρότυπες ενέργειες, θα διαχειριστείς menu και θα κάνεις πρακτική κοστολόγησης σε κρέας, ψάρι, σαλάτες και λοιπά φαγητά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FOOD & BEVERAGE MANAGEMENT
ΕΙΣΑΓΩΓΗ

• Εστιατόρια alacart και προκαθορισμένου menu
• Επιλογή menu
• Επιλογή προμηθευτών και προϊόντων
• Εποχικά και Βιολογικά προϊόντα
• Αποθήκευση και διαχείριση προϊόντων

ΕΝΝΟΙΑ ΚΟΣΤΟΥΣ
• Τι είναι κόστος, τι πάγιο, τι μεταβλητό, τι εργατικό
• Τι είναι το «νεκρό σημείο»
• Κόστος /Πωλήσεις: Το μαγικό κλάσμα των εστιατορίων
• Κόστος φαγητού και πώς το υπολογίζω

ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
• Πρότυπη συνταγή
• Πρότυπο κόστος συνταγής
• Φύρα
• Μαγειρική απώλεια
• Κόστος αναλώσιμων
• Τελικό κόστος συνταγής

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΝΟΥ
• Τιμολόγηση menu
• Τι είναι το Foodcost
• Πού διακρίνεται
• Ισολογισμός, απογραφή, ισοζύγιο.
• Τρόποι παρακολούθησης του foodcost

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙ
ΣΑΛΑΤΙΚΑ
ΣΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΑΜΥΛΟΥΧΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΠΟΤΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διάρκεια: 30 ώρες (1 μήνες)
2 ημέρες / εβδομάδα

Υλικά
Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
Θα δοθεί έντυπο υλικό με την ύλη όλου του σεμιναρίου.

Τμήματα
Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή για την καλύτερη παρακολούθηση των καταρτιζόμενων.
Το Σεμινάριο Food & Beverage Management είναι διάρκειας 30 ωρών και ολοκληρώνεται σε 1 μήνα.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις πιστοποιημένες δομές μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.
Υπάρχουν πρωϊνά και απογευματινά τμήματα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας