Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική

Patisserie (τούρτες) - Μάθε την τέχνη patisserie σε 1 μήνα!

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
ΑΘΗΝΑ
18/03/2019
20 ώρες
ΑΘΗΝΑ
15/04/2019
20 ώρες
ΑΘΗΝΑ
20/05/2019
20 ώρες
ΑΘΗΝΑ
17/06/2019
20 ώρες

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ, αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες, ή όσους φυσικά θέλουν να γίνουν ζαχαροπλάστες ελεύθεροι επαγγελματίες. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να γνωρίζεις τα μυστικά παρασκευής και διακόσμησης (ντεκόρ) της τούρτας. Θα συνθέσεις βάσεις και κρέμες, θα δημιουργήσεις τούρτες όπως σοκολατίνα, προφιτερόλ, black forest, μιλφέιγ και άλλες, ενώ θα κάνεις πρακτική σε επικαλύψεις και συναρμολόγηση.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ PATISSERIE
Τούρτες – Patisserie
• Σοκολατίνα με Μπαβαρουάζ μέντας
• Προφιτερόλ
• Μιλφέιγ
• Βlack forest
• Τούρτα καραμέλας με κρεμ μπρουλέ και πιπέρι σεσουάν

Ενότητες
• Παντεσπάνια – Βάσεις
• Κρέμες
• Επικαλύψεις – Γλασαζ
• Μοντάρισμα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Υλικά
Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικoτεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
Θα δοθεί έντυπο υλικό με την ύλη όλου του σεμιναρίου.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας