Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Τεχνικός Ασφαλείας (Γ’ Κατηγορίας)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
ΑΘΗΝΑ
Βερανζέρου 1, Ισόγειο,Πλατεία Κάνιγγος
καθημερινές ενάρξεις
Βερανζέρου 1, Ισόγειο,Πλατεία Κάνιγγος
Σε αίθουσα διδασκαλίας

Σε ποιους απευθύνεται

Σε διαχειριστές επιχειρήσεων που σύμφωνα με τους κωδικούς δραστηριότητας της επιχείρησης τους βρίσκονται στην Γ’ κατηγορία επικινδυνότητας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία (Ν. 3850/2010 και ΦΕΚ 1287/ 5-5-2016) οι εργοδότες που απασχολούν (ή θέλουν να απασχολήσουν) τουλάχιστον έναν εργαζόμενο χρειάζεται να επιμορφωθούν, ώστε να αποκτήσουν την ιδιότητα του Τεχνικού Ασφαλείας για την Επιχείρησή τους, ως υπευθύνου για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας.

Κατά την παραπάνω υποχρέωση, η βεβαίωση επιμόρφωσης Τεχνικού Ασφαλείας είναι απαραίτητη για την πρόσληψη Προσωπικού ή οποιαδήποτε μεταβολή του.

Εναλλακτικά και κατά περιπτώσεις, μπορεί να επιμορφωθεί εργαζόμενος της Επιχείρησης για τα καθήκοντα αυτά.

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining είναι εξειδικευμένο Κέντρο σε θέματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και εγκεκριμένος να υλοποιεί Προγράμματα Επιμόρφωσης Εργοδοτών και Εργαζομένων για την απόκτηση της ιδιότητας του Τεχνικού Ασφαλείας, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 10 ώρες

Βεβαίωση
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EUROTraining με τον απαραίτητο Αρ.Πρωτοκόλλου από το Υπουργείο Εργασίας.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.