Βρείτε Σεμινάρια
x

Euro Logic

Ελ. Βενιζέλου 140, Καλλιθέα, 17676, Καλλιθέα, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

Η Euro Logic ιδρύθηκε το 1984, με έδρα τη Καλλιθέα Αττικής  και  ασχολήθηκε διαδοχικά, με διάφορα αντικείμενα του χώρου της Πληροφορικής, αποκτώντας σημαντική Τεχνογνωσία.

Από το 1984 έως το 1995, λειτούργησε το γνωστό σε όλους, εκείνη την εποχή,  κατάστημα με το διακριτικό τίτλο Computer για Σένα.

Το 1985, παρουσίασε το Interface – X, τη πρώτη κατασκευή Hardware.  Ένας εξελιγμένος EPROM Programmer, με ιδιαίτερες δυνατότητες, για το ποιο διαδεδομένο υπολογιστή της εποχής, το ZX Spectrum.  Μία κατασκευή, που πουλήθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 1986, παρουσίασε το PC Telex, τη δεύτερη κατασκευή Hardware.  Ήταν μία συσκευή, συνοδευόμενη από το απαραίτητο Software, που μετέτρεπε έναν υπολογιστή IBM συμβατό, σε Telex.  Η συσκευή πουλήθηκε σε πολλές επιχειρήσεις και φορείς του Δημοσίου, όπως τα Υπουργεία Εμπορίου και Εξωτερικών κλπ.

Το 1987, παρουσίασε το πρώτο πακέτο Μηχανογράφησης Επιχειρήσεων, με την ονομασία Προοπτικές.  Την εποχή εκείνη, ήταν ίσως το μόνο πακέτο, που παρακολουθούσε τη Παραγωγή, με αποτέλεσμα τη πώλησή του σε πολλές Βιοτεχνικές Επιχειρήσεις.

Ακολούθησαν τα πακέτα Επικοινωνίες, Thesis κλπ, ενώ αναπτύχθηκαν και ειδικά Software, όπως πχ το Software για Επεξεργασία Βιομηχανικών Δεδομένων.

Το 1995, ιδρύθηκε η Σχολή της Euro Logic, με κύριο στόχο την ανάπτυξη εφαρμογών, που σχετίζονται με την εκπαίδευση.  Αποτέλεσμα αυτή της προσπάθειας, ήταν η έναρξη ανάπτυξης Οπτικοακουστικών Μαθημάτων, που ξεκίνησε στις αρχές του 1997.  Από τις αρχές του 1998, όλα τα Μαθήματα της Σχολής, έγιναν σταδιακά Οπτικοακουστικά, e Learning, με εργασία σε Τοπικό Δίκτυο και  με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το 2002, το Σύστημα που αναπτύχθηκε, άρχισε να παρέχεται και σε άλλες Σχολές.  Με το χρόνο, αναπτύχθηκε μια σειρά εργαλείων Επεξεργασίας Video και άλλων  Εργαλείων Παραγωγής Μαθημάτων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μαθήματα, που ξεχωρίζουν σε ποιότητα και απόδοση.

Σήμερα, το Μαθήματα που παρέχει η Euro Logic, είναι ίσως τα μοναδικά που στηρίζονται σε Επεξεργασμένο Video και επιπλέον, τα μοναδικά ίσως Οργανωμένα Μαθήματα, από Απόσταση.  Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει κάτι ανάλογο, από κάποιον άλλο φορέα.

Σκοπός των Μαθημάτων e Learning που παρέχουμε, δεν είναι μόνο η αποστολή του υλικού στο χώρο του σπουδαστή, δεν είναι μόνο τα πλεονεκτήματα που παρέχει η Εξατομικευμένη Διδασκαλία, ούτε η μείωση του κόστους. 

Ο κύριος στόχος μας είναι η ποιότητα.  Τα Επεξεργασμένο Video, παρέχει πληροφορίες στο Σπουδαστή, που ΔΕΝ μπορεί να δώσει ακόμα και ο καλύτερος καθηγητής.  Δε πρέπει να ξεχνάμε, πως στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα μέσα που διαθέτει ο καθηγητής που διδάσκει, είναι πολύ φτωχά,  μία Κιμωλία και ένας Πίνακας ή κάτι ανάλογο.  Τα μέσα αυτά δεν συγκρίνονται με τις δυνατότητες που παρέχει η Επεξεργασία Εικόνας που χρησιμοποιούμε, για παρουσίαση των πληροφοριών στο σπουδαστή.  

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.