Βρείτε Σεμινάρια
x

Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS

Ακαδημίας 98-100, Πλατεία Κάνιγγος, 106 77, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

O Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS ιδρύθηκε το 1990 και - πρώτος στην Ελλάδα - ξεκίνησε να διδάσκει τις νέες Ψηφιακές Τεχνολογίες και την αξιοποίησή τους στις Εφαρμοσμένες Τέχνες και την Πληροφορική και είναι η πιο Εξειδικευμένη Σχολή στους τομείς αυτούς.
Παρακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, ο Όμιλος διευρύνει συνεχώς τις προσφερόμενες ειδικότητες προς τους σπουδαστές του και επικεντρώνεται σε επαγγέλματα αιχμής, με τη μεγαλύτερη ζήτηση από την αγορά εργασίας, εξασφαλίζονταςάμεση επαγγελματική αποκατάσταση στους αποφοίτους του.
Το πολύ υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης που εξασφαλίζει ο Όμιλος, σε συνδυασμό με τις άρτιες εγκαταστάσεις, τα υπερσύγχρονα εργαστήρια, τους καταξιωμένους καθηγητές και τις συνεργασίες που έχει συνάψει με γνωστές εταιρίες, τον έχουν κατατάξει ως ένα από τα Κορυφαία Εκπαιδευτήρια στο χώρο της Ανώτερης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Η Διά Βίου Δωρεάν Επιμόρφωση, στις εξελίξεις της τεχνολογίας & στα νέα δεδομένα της αγοράς εργασίας, αποτελεί μια πολύσημαντική και μοναδική παροχή που μόνο ο Όμιλος INTERGRAPHICS προσφέρει στους αποφοίτους του.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS έχει δυναμική παρουσία στην Αθήνα με δύο κτίρια και στη Θεσσαλονίκη με ένα κτίριο.
Oι κεντρικές εγκαταστάσεις του βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο Πολυτεχνείο, στην οδό Στουρνάρη 49, σε ένα οκταόροφο, σύγχρονο κτίριο 2000m2.
Το υποκατάστημα της Αθήνας, με έκταση 600m2, βρίσκεται στην οδό Ράδου 4, κοντά στη στάση μετρό «Αττική», όπου λειτουργεί η σχολή Εκτυπωτικών Τεχνών.
Το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, με έκταση 500m2, βρίσκεται στην οδό Kαρατάσου 7, στο λιμάνι, σε ένα σύγχρονο κτίριο και εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας.

Σεμινάρια σε Αίθουσα

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.