Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Lash Lift - Brow Lift Lamination - Eyelashes Extension

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Στα σεμινάρια Lash Lift - Brow Lift Lamination - Extension την εκπαίδευσή σας αναλαμβάνουν εξειδικευμένες καθηγήτριες της σχολής που είναι επαγγελματίες με μεγάλη μεταδοτικότητα και εμπειρία στην διδασκαλία.

Με την πλούσια γνώση και την εμπειρία τους, θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα στο ταξίδι σας για την εκμάθηση όλων των μυστικών των βλεφαρίδων και των φρυδιών.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου της αισθητικής και της ομορφιάς, για να πάρουν εξειδικευμένες γνώσεις και να το εξασκίσουν επαγγελματικά σε συνδυασμο με την τεχνη τους.
  • Επίσης, τα σεμινάρια αυτά είναι ιδανικά για άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο της αισθητικής και να εξειδικευτούν σε σύγχρονες τεχνικές ομορφιάς.
  • Τέλος, τα σεμινάρια είναι σημαντικά και για αυτούς που ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό και επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους και να παραμείνουν ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές.

Σκοπός

  • Εκπαίδευση και Εξειδίκευση: Παροχή ειδικευμένης γνώσης και τεχνικών δεξιοτήτων σε σύγχρονες τεχνικές ομορφιάς, όπως το Lash Lift - Brow Lift Lamination - Extension.
  • Επαγγελματική Ανάπτυξη: Ενίσχυση του επαγγελματικού σας προφίλ και στη βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησης στον χώρο της ομορφιάς.
  • Πρακτική Εξάσκηση: Παροχή ευκαιριών για πρακτική εξάσκηση και εφαρμογή των διδαχθέντων τεχνικών σε πραγματικές συνθήκες.
  • Ανανέωση Γνώσεων: Ενημέρωση και κατανόηση των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η τέχνη της ομορφιάς εξελίσσεται συνεχώς, και η επιδίωξη για την εκμάθηση νέων τεχνικών είναι αδιάκοπη.
Στη Σχολή INTERGRAPHICS, προσφέρουμε εξειδικευμένα σεμινάρια για την τεχνική Lash Lift, Brow Lift-Lamination καθώς και για Extensions Βλεφαρίδων, ανοίγοντας νέους δρόμους στον κόσμο της αισθητικής.

Σεμινάριο Lash Lift

Το σεμινάριο Lash Lift βλεφαρίδων της INTERGRAPHICS καλύπτει όλες τις βασικές και προχωρημένες τεχνικές, με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή. Περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές για την ενίσχυση και την ανόρθωση των φυσικών βλεφαρίδων. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να μάθουν από εξειδικευμένους επαγγελματίες και να εξασκηθούν όλοι.

Σεμινάριο Βλεφαρίδων Extension one by one / 2D / 3D / Mega Volume

Το σεμινάριο Extension Βλεφαρίδων εστιάζει στην τέχνη των επεκτάσεων βλεφαρίδων, από την επιλογή των σωστών υλικών μέχρι τις πιο σύγχρονες μεθόδους εφαρμογής.
Οι σπουδαστές θα μάθουν πώς να εφαρμόζουν τεχνητές βλεφαρίδες με ακρίβεια και να δημιουργούν φυσικές ή πιο δραματικές εμφανίσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.
Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν να εφαρμόζουν μεμονωμένες τρίχες ή ομάδες τριχών στις φυσικές βλεφαρίδες του πελάτη, ώστε να ενισχύουν την εμφάνιση τους σε μήκος, κυρτότητα και όγκο.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική εξάσκηση.

Σεμινάριο Brow Lift Lamination

Στο σεμινάριο Brow Lift Lamination θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική του brow lift-lamination. Θα μάθετε πώς να διαμορφώνετε και να απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες τρίχες, πώς να ανυψώνετε και να ισιώνετε τις τρίχες των φρυδιών και πώς να τις βάφετε για να τις τονίσετε.
Στο τέλος του σεμιναρίου, θα είστε σε θέση να πραγματοποιείτε την υπηρεσία brow lift-lamination με επιτυχία.
Το σεμινάριο παρέχει πλήρη εκπαίδευση στην τεχνική του Brow Lift, διδάσκοντας τους συμμετέχοντες πώς να μορφοποιούν και να σταθεροποιούν τα φρύδια για ένα φυσικό και καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα.

ΥΛΗ Lash Lift - Brow Lift Lamination - Eyelashes Extension

Lash Lift

  • Σχηματισμός και αφαίρεση βλεφαρίδων: Καθορίζεται το σχήμα των βλεφαρίδων, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Στη συνέχεια, αφαιρούνται οι ανεπιθύμητες τρίχες.
  • Ανύψωση βλεφαρίδων: Χρησιμοποιούνται ειδικές ράβδοι για να ανυψωθούν οι τρίχες των βλεφαρίδων και να διατηρηθούν στη θέση τους.
  • Καμπύλωση βλεφαρίδων: Χρησιμοποιούνται ειδικές ράβδοι για να καμπυλωθούν οι τρίχες των βλεφαρίδων.
  • Βαφή βλεφαρίδων: Οι βλεφαρίδες βάφονται για να τονιστούν

Brow Lift

  • Σχηματισμός και αφαίρεση φρυδιών ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
  • Ανύψωση φρυδιών
  • Ισοπέδωση φρυδιών όπου χρησιμοποιούνται ειδικές βαφές για να ισιώσουν οι τρίχες των φρυδιών.
  • Βαφή φρυδιών όπου τα φρύδια βάφονται για να τονιστούν.

Lash Extensions

  • Σχηματισμός και αφαίρεση βλεφαρίδων: Σχεδιάζετε το σχήμα που θέλετε να δώσετε στις βλεφαρίδες και αφαιρείτε τις ανεπιθύμητες τρίχες.
  • Εφαρμογή κόλλας: Η κόλλα εφαρμόζεται στις φυσικές βλεφαρίδες με ένα ειδικό εργαλείο.
  • Εφαρμογή extensions: Τα extensions εφαρμόζονται στις φυσικές βλεφαρίδες, μία κάθε φορά.

Πληροφορίες συμμετοχής

Παροχές:

  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (με την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
  • Παρέχονται δωρεάν από την σχολή τα υλικά του lash lift, brow lift, extension
  • Ειδικές τιμές σε φοιτητές ή ανέργους
  • Δωρεάν σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
  • Ολιγομελή τμήματα

Πρακτική εξάσκηση και αξιολόγηση

Στα σεμινάρια Βλεφαρίδων - Φρυδιών της σχολής INTERGRAPHICS, θα έχετε την ευκαιρία να εξασκηθείτε πρακτικά και να λάβετε συμβουλές από τις εκπαιδεύτριες. Έτσι, θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και θα είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει.

Έναρξη: 12 Μαρτίου 2024 18:00-22:00

Μαθήματα: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.