Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

SEO (Search Engine Optimization)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS
Διεξάγεται και με εξ αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning). Περισσότερες πληροφορίες

Εισηγητής

Λεωνίδας Τσάρας, έχει Bachelor of Science in Physics από το Πανεπιστήμιο Northeastern University (Boston USA), Βεβαίωση Προγραμματιστή Αναλυτή από το ΕΛΚΕΠΑ, Master of Science in E-Commerce από το Kingston University. Επαγγελματική εμπειρία: Archetypon ΑΕ ως διαχειριστής έργων με αντικείμενα το technical documentation, localization, web applications, image processing, script development, ψηφιοποίηση κλπ., United Nations υπεύθυνος εκπαίδευσης και παραγωγής ηλεκτρονικού εντύπου, πολυμεσικού υλικού και ιστοσελίδων των ερευνητικών εργασιών της UNEP. Εργάζεται ως Εργαστηριακός Συνεργάτης και επισκέπτης Λέκτορας στο ΤΕΙ Λαμίας με αντικείμενο διδασκαλίας Web Design/Development, E-Commerce, Social media, Google adwords & analytics.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μια ευρεία κατηγορία ενδιαφερομένων όπως: web designers, web developers, web masters, διαχειριστές ιστοτόπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, bloggers, επιχειρηματίες, διαφημιστές, στελέχη μάρκετινγκ αλλά και σπουδαστές/φοιτητές και εργαζόμενους που θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους

Σκοπός

Ο σκοπός του σεμιναρίου SEO (Search Engine Optimization) είναι η περιγραφή, επεξήγηση και κατανόηση της λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης και η βέλτιστη κατασκευή ιστότοπων/ιστοσελίδων έτσι ώστε να εμφανίζονται στις υψηλότερες θέσεις κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο με συγκεκριμένους όρους αναζήτησης ή λέξεις κλειδιά. Ο στόχος είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησεις (Google, Bing). Η υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης μέσω του SEO έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας και αυτό σημαίνει την αύξηση των πελάτων και των πωλήσεων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τι θα μάθετε στο σεμινάριο:
Η ύλη του σεμιναρίου SEO χωρίζεται σε τρεις βασικές ενότητες:
- Η πρώτη αφορά την on-site βελτιστοποίηση η οποία έχει να κάνει με άμεσες παρεμβάσεις στις ιστοσελίδες του ιστότοπου κυρίως μέσω κώδικα html και σχετικών εργαλείων.
- Η δεύτερη αφορά την off-site βελτιστοποίηση που έχει να κάνει με το κύρος και αναγνωρισιμότητα του ιστότοπου από το διαδικτυακό περιβάλλον.
- Τέλος, η τρίτη ενότητα αφορά την παρουσίαση μιας σειράς εργαλείων απαραίτητων για κάθε seo marketer όπως το Google search console και άλλα.

Πληροφορίες συμμετοχής

Παροχές:
- Υποστήριξη μέσω e-mail για ένα μήνα μετά το τέλος του σεμιναρίου
- Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 2 με την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ
- Ολιγομελή τμήματα
- Δωρεάν σημειώσεις
- Δωρεάν επαναπαρακολούθηση του σεμιναρίου εντός ενός έτους
- Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί στις επιχειρήσεις μέσω του προγράμματος 0,24% του ΛΑΕΚ

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.