Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Τotal business success

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Mindbooster.gr
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Γιώργος Σταμάτης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Oργανωσιακός Coach Gestalt
Συγγραφέας
 
Λίγα λόγια για το Γιώργο
Ο Γιώργος είναι Σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων και υπό αυτή την ιδιότητα έχει εκπαιδεύσει και υποστηρίξει μεγάλο αριθμό Επιχειρήσεων και Οργανισμών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Έχει μια πλούσια και μακρόχρονη καριέρα σε διευθυντικές θέσεις σε πολυεθνικές καθώς και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις στους κρίσιμους τομείς του Μarketing και της Επικοινωνίας.Έχει διδάξει στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών, σε ΑΕΙ στην Πράγα και τα Τίρανα, ενώ είναι γνωστός και  για το πλούσιο συγγραφικό του έργο, με κύρια εστίαση στο Επιχειρείν.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε στελέχη μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων, σε όσους εκκινούν νέα εγχειρήματα, start ups, ελεύθερους επαγγελματίες, αποφοίτους ΑΕΙ ΤΕΙ και άλλων επαγγελματικών σχολών. 

Περιγραφή σεμιναρίου

Η ολοκληρωτική επαγγελματική επιτυχία σε 10 βήματα.

Με μια ματιά
Θέλετε να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε την επιχείρηση, ως ένα σύστημα, με σωστές οργανωτικές βάσεις, προγραμματισμό και στρατηγική;
Θέλετε ένα σύστημα που θα σας βοηθήσει να μάθετε τι να κάνετε και πώς να το κάνετε;
Μάθετε σε 10 κωδικοποιημένα βήματα

  • τις λειτουργίες μιας τυπικής επιχείρησης
  • πώς οργανώνεται μια επιχείρηση
  • τις δεξιότητες που απαιτούνται για να στήσετε ή να αναπτύξετε μια επιχείρηση
  • τη σημασία του στρατηγικού σχεδιασμού
  • πώς θα ασκείτε δημιουργική ηγεσία στην ομάδα σας
  • τους μηχανισμούς ελέγχου και τις
  • συνθήκες για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Θεματολογία

01
Ο εαυτός μας.
Η πρώτη ενότητα αναφέρεται στο πρώτο σκέλος του ολιστικού συστήματος που προτείνουμε: τον Εαυτό μας. Την ανάπτυξη, δηλαδή, δεξιοτήτων που ενισχύουν και αναπτύσσουν μια πιο επικοινωνιακή, δημιουργική, και με την κατάλληλη ψυχολογία, προσωπικότητα.

02
Επιχειρηματικές δράσεις: Επικοινωνία και marketing

Η δεύτερη ενότητα αναφέρεται στο δεύτερο σκέλος του συστήματος: τις επιχειρηματικές δράσεις προς το περιβάλλον έξω από την επιχείρηση. Δηλαδή, την επιχειρηματική επικοινωνία και το μάρκετινγκ.

03
Επιχειρηματικές δράσεις: Προώθηση προϊόντων - Πωλήσεις - Ποιοτική εξυπηρέτηση και Χρηματοοικονομικά
Η τρίτη ενότητα αναφέρεται, επίσης, στο σκέλος του συστήματος έξω από την επιχείρηση, αλλά σε διαφορετικά θέματα: την προώθηση των προϊόντων, τις πωλήσεις, την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών και τα χρηματοοικονομικά εργαλεία.

04
Προετοιμασία - Ηγεσία - Ανθρώπινο Δυναμικό - Οργάνωση - Στρατηγικός σχεδιασμός
Η τέταρτη ενότητα αναφέρεται σε ένα άλλο σημαντικό σκέλος του συστήματος και αφορά στην κατάλληλη προετοιμασία που μας οπλίζει αποτελεσματικά με τα κατάλληλα εφόδια για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις της επιχείρησης. Δηλαδή, την ηγεσία και αξιοποίηση των ανθρώπων, την εσωτερική οργάνωση και τη στρατηγική σκέψη και τον σχεδιασμό.

05
Τotal Business Success.
Τέλος, η πέμπτη ενότητα αναφέρεται στο ολιστικό αυτό σύστημα, ως ένας πίνακας ελέγχου με σημεία-κλειδιά, καθώς και τα κύρια βήματα που ακολουθεί το κάθε κλειδί, ως ένας οδικός χάρτης.

06
Τεστ αξιολόγησης
Ένα τελικό τεστ 30 ερωτήσεων, με απαντήσεις πολλαπλών επιλογών, σας επιτρέπει να αξιολογήσετε τον εαυτό σας και να διαπιστώσετε το επίπεδο που έχετε φτάσει ή να εστιάσετε στα σημεία που πρέπει να διορθώσετε ή να μελετήσετε περισσότερο. Εφ΄ όσον απαντήσετε σωστά στο 80% των ερωτήσεων, μπορείτε να αποκτήσετε το πιστοποιητικό επιμόρφωσης. Έχετε δικαίωμα να κάνετε το τεστ 4 φορές.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 112 λεπτά
5 ενότητες - 11 - video - transcript κατά την παρακολούθηση  
Τεστ αξιολόγησης
Πιστοποιητικό επιμόρφωσης 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.