Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Εργασία στο εξωτερικό

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Mindbooster.gr
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Νίκος Μανδαλάς
Διευθυντής Επικοινωνίας Ευρώπη- Ρωσία, Πολυεθνικός Όμιλος financial services

Λίγα λόγια για το Νίκο
Ο Νίκος Μανδαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ιστορία τέχνης και δημοσιογραφία. Μετά από μια σημαντική πορεία  σε μεγάλους οργανισμούς υψηλής τεχνολογίας, HOL και COSMOTE, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο εξωτερικό. Από το 2011 βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία και έχει εργασθεί σε θέσεις ευθύνης σε διάφορους μεγάλους οργανισμούς και τομείς, όπως:The Climate Group, Chabb- Ασφαλιστικός Οργανισμός, Walgreens -Boots, Herbalife. Σήμερα κατέχει τη θέση του Επικεφαλής Διεθνούς Εταιρικής Επικοινωνίας, σε μεγάλο πολυεθνικό όμιλο  παροχής financial services στο Λονδίνο.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε κάθε ανήσυχο επαγγελματία, άνδρα ή γυναίκα, στέλεχος ή αυτοαπασχολούμενο που αναζητά καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες, απόκτηση νέων εμπειριών και γνώσεων που θα συμβάλουν στην επαγγελματική εξέλιξη και,ενδεχομένως, σε πιο ενδιαφέρουσα ζωή.

Σκοπός

Τι θα κερδίσετε
Χρόνο, αποφεύγοντας αναποτελεσματικές προσπάθειες.

  • Θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε πιο σωστά τα δεδομένα κάθε αγοράς και
  • Θα μπορέσετε να λάβετε αποφάσεις με μεγαλύτερη σιγουριά για να πάρετε το εισιτήριο της επιτυχημένης εύρεσης εργασίας στο εξωτερικό.

Περιγραφή σεμιναρίου

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κύριες αγορές του εξωτερικού, για να βρείτε τη δουλειά που επιθυμείτε.

Με μια ματιά
Η αναζήτηση εργασίας εκτός των ελληνικών συνόρων είναι μια λύση που αρκετοί συνεχίζουν να επιλέγουν σήμερα, διερευνώντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και, όχι μόνο.
Ο Νίκος Μανδαλάς ανήκει σε αυτούς που, πριν 10 χρόνια, τόλμησαν και πέτυχαν.

Σε αυτό το webinar
o Nίκος μοιράζεται μαζί σας - μέσα από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες - βιωμένη και συμπυκνωμένη γνώση, υπεύθυνη ενημέρωση και λεπτομέρειες που πιθανά δεν είχατε υπόψη, σχετικά  με τις κύριες αγορές και προϋποθέσεις για αναζήτηση εργασίας εκτός Ελλάδας.

Θεματολογία

01
εισαγωγή.
Στην πρώτη ενότητα ο Νίκος απαντά στο ερώτημα κατά πόσον είναι εύκολο ένας Έλληνας να βρει εργασία στο εξωτερικό και αιτιολογεί την άποψή του με βάση τη δική του προσωπική εμπειρία.
εισαγωγή.

02
δυνατότητες, ευκαιρίες, εμπόδια.
Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε τις βασικές αρχές τις προϋποθέσεις,προκειμένου το βιογραφικό σας να έχει πιθανότητες επιτυχίας σε εργοδότη του εξωτερικού. Στο ίδιο πλαίσιο, ο Νίκος θα σας δώσει απαραίτητες συμβουλές, προκειμένου να αποφύγετε λάθη, παραλείψεις και χαμένο χρόνο.

03
αγορές της Ευρώπης.
Σε αυτή την ενότητα θα αναλύσουμε τις συνθήκες, ευκαιρίες και ιδιαιτερότητες σε σημαντικά επιχειρηματικά κέντρα της Ευρώπης, προκειμένου να σχηματίσετε μια πιο συγκεκριμένη άποψη εικόνα για αυτά.

04
άλλες αγορές.
Στην τελευταία ενότητα ο Νίκος κάνει μια συνοπτική ανάλυση για τις κύριες αγορές εκτός Ευρώπης που προτιμούν συνήθως οι Έλληνες και ολοκληρώνει το σεμινάριο με μια σύντομη ανακεφαλαίωση όλων των ενοτήτων.

05
Τεστ αυτο - αξιολόγησης
Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, μπορείτε να αξιολογήσετε το εαυτό σας και να διαπιστώσετε το επίπεδο που έχετε φτάσει ή να εστιάσετε στα σημεία που πρέπει να διορθώσετε ή να μελετήσετε περισσότερο. Αν απαντήσετε σωστά στο 80% των ερωτήσεων θα λάβετε ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό επιμόρφωσης με την υπογραφή του εισηγητή. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε το τεστ 3 φορές!

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 34 λεπτά
5 Ενότητες - 5 video -- Τranscript  κατά  την παρακολούθηση.
Τεστ αξιολόγησης
Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή