Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Δεξιότητες επικοινωνίας & διαπραγματεύσεων στην είσπραξη οφειλών

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Mindbooster.gr
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

Αντώνης Zαΐρης
Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων
Συγγραφέας

Από τα πλέον έμπειρα και γνωστά ηγετικά στελέχη της αγοράς, με μεγάλη συμβολή στην προαγωγή της Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Διδάκτωρ του Πάντειου Πανεπιστήμιου. Σήμερα είναι Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Νεάπολης στην Κύπρο και παράλληλα Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ.

Γιώργος Σταμάτης
Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων
Coach Gestalt in Organizations
Συγγραφέας

Είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Coach Gestalt in Organizations και Συγγραφέας. Έχει μακροχρόνια καριέρα ως Διευθυντικό Στέλεχος σε Πολυεθνικές  και Μεγάλες Ελληνικές Επιχειρήσεις, στον ευρύτερο χώρο του Marketing και της Eπικοινωνίας

Σκοπός

Τι θα μάθετε - Τι θα κερδίσετε

  • Θα  μάθετε τεχνικές και έξυπνα μυστικά για να βελτιώσετε τις ικανότητες και δεξιότητες επικοινωνίας σας
  • Θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε στρατηγικές και τεχνικές διαπραγμάτευσης, με στόχο να εισπράξετε τα χρήματα  που σας οφείλουν
  • Θα υιοθετήσετε θετική και αισιόδοξη στάση, που, σε συνδυασμό με την κατάλληλη διαχείριση χρόνου, θα σας ενδυναμώσει απέναντι στο άγχος και  θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, ενώ  θα αυξήσει τις προοπτικές για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Σε αυτό το πρακτικό σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να μοιρασθείτε την επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία των εισηγητών και συγγραφέων του best seller βιβλίου τους «S.O.S. Εισπράξτε τις ανεξόφλητες οφειλές ΤΩΡΑ!» και να αξιοποιήσετε το πολύ χρήσιμο σύστημα είσπραξης οφειλών SOS® που έχουν αναπτύξει.

Θεματολογία

01
Εισαγωγή.
Η πρώτη ενότητα εισάγει τον εκπαιδευόμενο στη φιλοσοφία του ολοκληρωμένου Συστήματος S.O.S., το οποίο αποτελεί τη βάση προσέγγισης του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

02
SELF- Ο εαυτός μου.
Η δεύτερη ενότητα ασχολείται με το SELF τον Εαυτό μας και αναλύει τις δεξιότητες, ικανότητες και τα ταλέντα που χρειάζεται να έχουμε ή να καλλιεργήσουμε, προκειμένου να γίνουμε αποτελεσματικοί στην είσπραξη.

03
OTHERS -Οι οφειλέτες.
Στην τρίτη ενότητα θα μάθουμε τις τεχνικές και τα "έξυπνα" μυστικά που θα εφαρμόσουμε στους άλλους, δηλαδή τους οφειλέτες και, οι οποίες θα συγκεκριμενοποιήσουν τις δράσεις, προκειμένου να προχωρήσει το σύστημα είσπραξης οφειλής.

04
Διαδικασία διαπραγμάτευσης.
Στην τελευταία ενότητα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα ενδεικτικό, ζωντανό παράδειγμα διαπραγμάτευσης μεταξύ οφειλέτη και υπεύθυνου είσπραξης οφειλών, στο οποίο εφαρμόζονται στην πράξη όλα όσα μάθαμε στις προηγούμενες ενότητες.

05
Τεστ αξιολόγησης.
Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, μπορείτε να αξιολογήσετε το εαυτό σας και να διαπιστώσετε το επίπεδο που έχετε φτάσει ή να εστιάσετε στα σημεία που πρέπει να διορθώσετε ή να μελετήσετε περισσότερο. Αν απαντήσετε σωστά στο 80% των ερωτήσεων, θα λάβετε ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό επιμόρφωσης. Σας δίνουμε 3 ευκαιρίες!

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 34 λεπτά.
4 ενότητες - 4 video - Τranscript κατά την παρακολούθηση
Τεστ αξιολόγησης
Πιστοποιητικό Παρακολούθησης 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή