Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Δουλεύω από το σπίτι και δουλεύω σωστά

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Mindbooster.gr
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Γιάννης Ριζόπουλος
Δημοσιογράφος

Από τους πλέον έμπειρους και  επιτυχημένους δημοσιογράφους με συνεχή παρουσία, πάνω από 40 χρόνια, στον χώρο των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εφημερίδες, σε δεκάδες ειδικά και μη, περιοδικά και newsletter, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως freelancer σχολιαστής και moderator, κυρίως στον χώρο των τεχνολογικών συνεδρίων και του Διαδικτύου.

Μαριλένα Φατσέα
Διδάκτωρ Επικοινωνιολόγος
Ιδρύτρια mindbooster.gr

Είναι η εμπνεύστρια και δημιουργός του www.mindbooster.gr. Προέρχεται από τον χώρο των επιχειρήσεων με μακρά και επιτυχημένη πορεία ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικούς ομίλους και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και με μεγάλη εμπειρία στους τομείς marketing, εμπορική και εταιρική επικοινωνία, εταιρική υπευθυνότητα καθώς επίσης επιχειρησιακή συνέχεια και ανθεκτικότητα.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε άτομα, των οποίων η δουλειά δεν τα δεσμεύει να εργάζονται μόνο σε ένα συγκεκριμένο χώρο, όπως: μεγάλος αριθμός mobile workers, ασφαλιστικοί και άλλοι σύμβουλοι, συνεργάτες τηλεφωνικών πωλήσεων, δημοσιογράφοι, bloggers, εκπαιδευτικοί και εισηγητές, αλλά και κάθε τηλεκπαιδευόμενος.

Περιγραφή σεμιναρίου

Aπαντήσεις και λύσεις στα σημαντικότερα ερωτήματα και θέματα για απερίσπαστη και αποδοτική εργασία από το σπίτι.

Με μια ματιά
Η "δουλειά από το σπίτι", ή "τηλεργασία", έννοια "ξένη" για τους περισσότερους, μέχρι πριν από λίγο καιρό, σήμερα αποτελεί πια μια πραγματικότητα που κατακτά έδαφος.

Αν ανήκετε σε αυτούς που εργάζεστε συνεχώς ή και μερικώς από το σπίτι σας, αυτό το  webinar θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.
Θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα, να πάρετε απαντήσεις και να βρείτε λύσεις και tips για αποδοτικότερη τηλεργασία, με ταυτόχρονη ισορροπία στην προσωπική ζωή σας.

Θεματολογία

01
Eισαγωγή
Η στάση επιχειρήσεων και εργαζομένων απέναντι στη νέα πραγματικότητα και το μοντέλο εργασίας που φαίνεται να προτιμάται με βάση τις πιο πρόσφατες έρευνες.

02
Χώρος - Εξοπλισμός - Συνθήκες - Ασφάλεια
Οι συνθήκες διαμόρφωσης του ατομικού χώρου τηλεργασίας, ο τεχνολογικός εξοπλισμός που απαιτείται, βασικοί κανόνες συμπεριφοράς. Σημαντικά ζητήματα ασφάλειας δεδομένων και μέτρα προφύλαξης κατά την τηλεργασία.

03
Η τηλεργασία θέλει τρόπο…
Τα συχνότερα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την πολύωρη τηλεργασία και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι εργαζόμενοι για να αποφύγουν δυσάρεστες συνέπειες σε βάθος χρόνου.

04
Απόδοση και αποτελεσματικότητα
Συμβουλές για την αποφυγή άγχους, κούρασης και επαγγελματικής εξουθένωσης. Τρόποι εύρεσης ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και το «δικαίωμα στην αποσύνδεση» με βάση το νέο εργατικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα.

05
Το μέλλον ορατό
Εκτιμήσεις σχετικά με το μέλλον της τηλεργασίας και πώς αυτό θα επηρέασει άμεσα και έμμεσα και άλλες αγορές όπως η αγορά ακινήτων. Οι νέες τάσεις διαμόρφωσης γραφειακών χώρων για τους εργαζόμενους.

06
Τεστ αξιολόγησης
Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, μπορείτε να αξιολογήσετε το εαυτό σας και να διαπιστώσετε το επίπεδο που έχετε φτάσει ή να εστιάσετε στα σημεία που πρέπει να διορθώσετε ή να μελετήσετε περισσότερο. Αν απαντήσετε σωστά στο 80% των ερωτήσεων θα λάβετε ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγραμμένο από τους εισηγητές.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 43 λεπτά
5 ενότητες - 5 video - transcript κατά την παρακολούθηση
Τεστ αξιολόγησης
Πιστοποποιητικό επιμόρφωσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή