ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Κηφισίας 125-127, 115 24 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 215 -5151681, 6936-504508
FAX: 215 -5151681
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ξεκίνησε να λειτουργεί το 2001 με κύριο στόχο, την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Δημιουργός του Κέντρου είναι η Ανδριάννα Γεροντή, η οποία αυτά τα χρόνια, δεν έπαψε στιγμή να ενδιαφέρεται για την ορθότερη λειτουργία του Κέντρου και την καλύτερη δυνατή προσφορά στους ανθρώπους.

Σαν αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας, ένας αρκετά μεγάλος αριθμός παιδιών και ενηλίκων, έχουν μάθει να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.

Η επιτυχία μας έχει βασιστεί στην επαγγελματική και πολύ συγκεκριμένη προσέγγισή μας και ένας σημαντικός παράγοντας που έχει συμβάλλει σε αυτό, είναι η ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης η οποία αναπτύσσεται μεταξύ θεραπευτών και παιδιών και ενηλίκων.

Μια έμπειρη ομάδα ειδικών η οποία στελεχώνεται από Ψυχολόγο, Ψυχοθεραπευτή, Παιδοψυχίατρο, Λογοπαιδικό, Εργοθεραπευτή, Δραματοθεραπευτή, συμβάλει στην επιτυχή διεκπεραίωση του στόχου αυτού με την ολοκληρωμένη διάγνωση και θεραπεία.

Στο χώρο μας μπορείτε να βρείτε:
*Δωρεάν Διάγνωση Μαθησιακών Δυσκολιών
*Δωρεάν Συνάντηση με Διατροφολόγο
*Δωρεάν 1η Συνάντηση Ψυχοθεραπείας

Βιογραφικό Ανδριάννας Γεροντή:
Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο SouthEastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στον Συντονισμό Ομάδων Σχολών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στην Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και Κινητική Θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne) στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση. Εργάζομαι στον τομέα της Ψυχοθεραπείας από το 2001, βοηθώντας ανθρώπους να κατανοήσουν τον εαυτό τους και να έρθουν σε επαφή με την απίστευτη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, ώστε να οδηγηθούν σε ένα κόσμο αγάπης, αποδοχής και κατανόησης.
Κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη και δικαιωματικά αξίζουμε!
Πιστεύω στην εσωτερική δύναμη του ανθρώπου και στόχος μου είναι να διευκολύνω τη διαδικασία αλλαγής του, έτσι ώστε να κατανοήσει καλύτερα τα ζητήματα που τον απασχολούν, να βρει τρόπους αντιμετώπισης και να ανακαλύψει νέες οπτικές που θα αλλάξουν τη ζωή του, προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.