Κατηγορία:
ISO/Haccp/OHSAS, Haccp - Τρόφιμα

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV HELLAS
ΑΘΗΝΑ
Σε κεντρικό Ξενοδοχείο
07/11/2019 έως 08/11/2019
09:00 - 17:00
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σε κεντρικό Ξενοδοχείο
28/11/2019 έως 29/11/2019
09:00 - 17:00

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Βάσια Καζάζη
Γιάννης Μπαρράκος
Νάνσυ Δουκαλέτση
Μαρία Κουτσούκος

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Στελέχη εταιρειών ή ιδιώτες και να προέρχονται απο διαφορετικούς κλάδους της αλυσίδας των τροφίμων.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων.
Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τι βασικές αρχές της μικροβιολογίας των τροφίμων & τις βασικές νομοθετικές απαιτήσεις, να ερμηνεύουν  αποτελέσματα μικροβιολογικών ελέγχων, να γνωρίζουν τους τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροοργανισμών στην εργασίας τους.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι στελέχη εταιρειών ή ιδιώτες και να προέρχονται απο διαφορετικούς κλάδους της αλυσίδας των τροφίμων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Περιεχόμενα Σεμιναρίου
-Μικροβιολογία Τροφίμων : Βασικές Αρχές
-Παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη και την επιβίωση των μικροοργανισμών στα τρόφιμα.
-Προφίλ Μικροοργανισμών
-Έλεγχος και αντιμετώπιση μικροβίων
-Ερμηνεία αποτελεσμάτων μικροβιολογικών ελέγχων.
-Ισχύουσα νομοθεσία για τα μικροβιολογικά κριτήρια και χρήση μικροβιολογικών κριτηρίων για τα τρόφιμα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας