Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Διδακτική Αγγλικών για μαθητές με δυσλεξία

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
CEARS (Centre of Academic Research and Studies)
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
καθημερινές ενάρξεις
400 ώρες

Εισηγητής

Αναστασία Καστανά, MEd. (Special)
Γεννήθηκε στην Πάτρα και σπούδασε στο τμήμα της Κλασικής Φιλολογίας.Έχοντας μία πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο της εκπαίδευσης και διαθέτοντας ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Παιδαγωγική/Ειδική Εκπαίδευση (Masters in Education – Equality and Diversity-Inclusive Education) από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας (Open UK University, London), προσφέρει στον οργανισμό μας τις γνώσεις της και την επιστημονική της κατάρτιση. Έχει συγγράψει εγχειρίδια για τη διαχείριση της σχολικής συμπεριφοράς και τη διδασκαλία της γλώσσας σε μαθητές με Μαθησιακές δυσκολίες στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.Έχει εργαστεί σε δημόσια ΙΕΚ και σχολεία και σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ως Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής. Έχει αποκτήσει επιμορφώσεις στην εκπαιδευτική ψυχολογία και παράλληλα,έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος ως εισηγήτρια και κριτής. Είναι δραστήρια, συνεπής στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού και ικανή στο να δημιουργεί εποικοδομητικό κλίμα με τους εκπαιδευόμενους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρωτότυπο βιωματικό σεμινάριο αντιμετώπισης των μαθησιακών δυσκολιών στην αγγλική γλώσσα. Οι μαθητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα μάθησης,δεν έχουν μόνο δυσκολίες στην ελληνική γλώσσα, αλλά και στην αγγλική. Το CEARS παρέχει ένα πρωτοποριακό και πρακτικό σεμινάριο διδακτικής αγγλικών σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες/δυσλεξία.

Η παρόν επιμόρφωση λύνει πολλά από τα προβλήματα των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών στην αγγλική γλώσσα,αφού παρέχει συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε όλο το φάσμα της παραγωγής προφορικού και γραπτού λόγου που ταλανίζει τους μαθητές.

Η επιμόρφωση μοριοδοτείται, εκτός των άλλων, και στις προκηρύξεις Εκπαιδευτών ΔΙΕΚ – ΔΣΕΚ

Δομή:

PART 1: CONCEPTUALIZING LITERACY
PART 2: ASSESSING FOR LEARNING DISABILITIES – DYSLEXIA
PART 3: STRATEGIES AND EFFECTIVE PRACTICES
PART 4: INSTITUTIONAL AND PERSONAL PRACTICE
PART 5: CASE STUDIES AND WORKSHOP

Πληροφορίες συμμετοχής

Η επιμόρφωση είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, με πλούσιο υλικό αξιολόγησης και αποτελεσματικής παρέμβασης για τους εκπαιδευτικούς της Αγγλικής γλώσσας. Ο επιμορφούμενος με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα αποκτήσει ένα μεγάλο εφόδιο και δυσεύρετο προσόν στο βιογραφικό του. Επιπλέον, θα αποκτήσει πιστοποίηση και μοριοδότηση σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης (ΙΕΚ,ΚΕΚ,ΙΝΕΔΙΒΙΜ,κ.λπ).

Παρέχεται πλούσιο υλικό με φύλλα εργασίας, τεστ αξιολόγησης, έντυπα ανίχνευσης μαθησιακών δυσκολιών και ακουστικό υλικό. Επίσης, παρουσιάζονται μελέτες περίπτωσης,στις οποίες θα κληθούν να παρέμβουν οι συμμετέχοντες με εργασίες και workshops. Αντιστοιχεί σε 400 ώρες συμβατικής παρακολούθησης και μελέτης.

Oι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.