Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Face painting & Μπαλονοκατασκευές

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

Βαλδούμα Ευανθία Παιδαγωγός, Διοργανώτρια Παιδικών Party

Απόφοιτος Βρεφονηπιοκομίας του ΑΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία από το 2000.
Έχει εργαστεί ως Παιδαγωγός σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, παιδότοπους και παιδικούς σταθμούς, ως υπεύθυνη της ομάδας χορού και κίνησης που απευθύνονταν σε μεγάλα προνήπια και νήπια, ενώ από το 2018 διαθέτει τη δική της εταιρία εμψύχωσης παιδιών και διοργάνωσης παιδικών θεαμάτων (παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις, κουκλοθέατρο, παρουσιάσεις βιβλίων, δραματοποιήσεις παραμυθιών, θεατρικό παιχνίδι & διαδραστικές αφηγήσεις).
Ασχολείται 12 χρόνια με τον χορό (μπαλέτο, μοντέρνο, λάτιν), το θέατρο και τη δραματική τέχνη, συμμετέχοντας στη θεατρική ομάδα ΛΑΜΠΙΟΝΙ για 6 χρόνια.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές και αποφοίτους Παιδαγωγικών, Νηπιαγωγών
  • Όσους απασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη διοργάνωση παιδικών party και την παιδική ψυχαγωγία

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Σεμινάριο που πραγματοποιείται από επαγγελματία που δραστηριοποιείται πάνω στο αντικείμενο. Θα μάθετε για τα υλικά, τους παράγοντες αλλεργιών στα παιδιά, τον εξοπλισμό και τις τεχνικές που απαιτούνται για να πραγματοποιήσουμε σχέδια στο ανθρώπινο πρόσωπο με ασφάλεια και όλους τους κανόνες υγιεινής. Επίσης, βάσει του γενικού concept-θέματος του παιδικού party, θα μάθετε να δημιουργείτε και τις κατάλληλες μπαλονοκατασκευές, ιδιαίτερα δημοφιλείς στα μικρά παιδιά.

Περιγραφή σεμιναρίου

Γίνε expert στο Face-painting και τις μπαλονοκατασκευές και οργάνωσε ένα party που θα συζητηθεί

Η διοργάνωση θεματικών παιδικών Party με ποικίλες δραστηριότητες έχει μεγάλη ζήτηση σήμερα και η παιδική ψυχαγωγία είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος με μεγάλη προοπτική. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, αλλά λίγοι είναι οι πραγματικοί επαγγελματίες που λειτουργούν με συνέπεια, ασφάλεια και επαγγελματισμό, κρίσιμα στοιχεία όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Το σεμινάριο θα σας προσφέρει την εξειδίκευση που χρειάζεστε για να διαπρέψετε και να ξεχωρίσετε ως animateur, χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδιά και γονείς.

Θεματολογία

  • Δημιουργία σχεδίων
  • Επεξεργασία χρωμάτων πάνω στο δέρμα
  • Κατασκευές με πρώτη ύλη τα μπαλόνια

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 4 εβδομάδες, 12 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 1 φορά την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή