Κατηγορία:
Οργάνωση & Διοίκηση, Management

Γυναικεία επιχειρηματικότητα

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
IST College ΚΔΒΜ2

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Οργάνωση & Διοίκηση, Management

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Εισηγητής είναι ο Παναγιώτης Παπαγαπίου ιδρυτής της ΕΠΑΘΛΟΝ Ε.Ε. (2005). Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (Ο.Π.Α.) και συνέχισε με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Marketing και την Ψυχολογία της Συμπεριφοράς, ενώ έχει 20ετή εμπειρία ως ανώτατο στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα. Απέκτησε σημαντική εμπειρία στην Ελληνική και διεθνή αγορά της τεχνολογίας και των υπηρεσιών συν-εργαζόμενος με μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις. Είναι πιστοποιημένος NLP Coach (από το American Board of NLP) και μεταξύ άλλων εξειδικεύεται σε τεχνικές όπως : Creating your future technique ® , Body Language and Public speaking for Leaders, Transactional Analysis, Mastermind Performance, Personal Breakthrough και άλλες, έχοντας εμπειρία με πάνω από 5.000 ώρες ατομικών συνεδριών και ομαδικών εργαστηρίων καθοδήγησης. Έχει προσφέρει υπηρεσίες σε πάνω από 3.500 στελέχη και επιχειρηματίες από διάφορους τομείς της αγοράς, μέσα από ατομική ή ομαδική καθοδήγηση και ομαδικά βιωματικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας , καινοτομίας, εξωστρέφειας και ανάπτυξης πωλήσεων. Eίναι Πιστοποιημένος και Βραβευμένος, Μέντορας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Business Mentors program 2013). Τέλος, εξειδικεύεται σε θέματα νέας επιχειρηματικότητας, εισαγωγής και εφαρμογής καινοτομίας και περιπτώσεις διάδοχων καταστάσεων (μετάβαση μιας επιχείρησης από μια παλαιότερη γενεά σε μια νεότερη).

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες επαγγελματίες και επιχειρηματίες (υπάρχουσες ή εν εξελίξει). Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία, την εμπειρία, το επίπεδο μόρφωσης ή το αντικείμενο δραστηριότητας.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι ενισχύσει με πρακτικές μεθόδους, μεταφορά εμπειρίας και καθοδήγηση, γυναίκες επαγγελματίες και επιχειρηματίες (υπάρχουσες ή εν εξελίξει) στην προσπάθεια τους για επιχειρηματική επιβίωση και ανάπτυξη μέσα σε ένα ανταγωνιστικό και κυρίως ανδροκρατούμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Συνοπτικό πρόγραμμα
• Γιατί και που διαφοροποιείται η γυναικεία επιχειρηματικότητα;
• Πως μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα η δράση μια γυναίκας επιχειρηματίας ακόμα και σε μια ανδροκρατούμενη αγορά.
• Αντιμετώπιση προκλήσεων στην επικοινωνία για μια γυναίκα σε επιχειρηματικό περιβάλλον.
• Βασικές αρχές marketing ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των Ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
• Αξιολόγηση της αγοράς και της πραγματικής θέσης της επιχείρησης σε σχέση και με τον ανταγωνισμό. Αξιολόγηση της παρούσας κατάστασης και ποιότητας των επιλεγμένων (αν υπάρχουν) μέσων που χρησιμοποιούνται.
• Μοντέλα αξιολόγησης της επένδυσης για τις προωθητικές ενέργειες και ενέργειες βελτιστοποίησης του ROI των ενεργειών.
• Δημιουργία ρεαλιστικού και πρακτικού business/marketing/action plan βασισμένο στο πατενταρισμένο εργαλείο EPATHLON DEVELOPMENT MODEL.
• Εισαγωγή καινοτομίας σε μια (παραδοσιακή και όχι μόνο) επιχείρηση.
• Αναφορές σε case studies από διάφορους κλάδους της Ελληνικής αγοράς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Διάρκεια: 16 ώρες

Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί ως και 100% από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0,24%

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας