Βρείτε Σεμινάρια
x

Περιγραφή

Το IST College και η Σχολή ΣΒΙΕ αποτελούν εδώ και 50 χρόνια κορυφαία επιλογή στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Η ίδρυση της ΣΒΙΕ πριν 50 και πλέον χρόνια, η πρώτη εξειδικευμένη σχολή στις επιστήμες υγείας, έκανε πραγματικότητα το όραμα του επαγγελματία Υγείας. Ενός στελέχους με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, για να πλαισιώσει γιατρούς και επιστήμονες με τον καλύτερο τρόπο και να καταθέσει στον άνθρωπο-ασθενή τη γεμάτη σεβασμό φροντίδα του. Αυτό ήταν το όραμα, αυτό συνεχίζει να είναι και η επιτυχία μας!

Το IST College ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.
Το IST College σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning καθώς και διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης αλλά και Δια Βίου Μάθησης σε τρεις ευρείς τομείς: τις Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες, την Επιστήμη Υπολογιστών-Πληροφορική και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες & Επιστήμες Υγείας.

Σε συνεργασία με φορείς πιστοποιήσεις όπως η ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) προσφέρουμε ανοιχτά σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης, που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα και δεξιότητες ώστε να αποτελούμε την ιδανική επιλογή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.

Σεμινάρια σε Αίθουσα

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.