Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

International Welding Coordination Personnel | International Welding Engineer

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Βιομηχανία & Τεχνικά

Σε ποιους απευθύνεται

Αποκλειστικά σε Διπλωματούχους Μηχανικούς και απόφοιτους AΤΕΙ, με αντικείμενο σπουδών σχετικό με το αντικείμενο των συγκολλήσεων και των μεταλλικών κατασκευών εν γένει.

Περιγραφή σεμιναρίου

        

Το πρόγραμμα ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ- IWE/Welding Processes Coordinator-Advance Level, διεξάγεται από το ανεξάρτητο τμήμα εκπαίδευσης του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων κατά τα πρότυπα του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων και διαρκεί 448 εκπαιδευτικές ώρες.

Η δομή του προγράμματος αποτελείται από πέντε βασικά κεφάλαια

Module 1: Welding processes and equipment: 95 hours
Module 2: Materials and their behaviour during welding: 115 hours
Module 3: Construction and design: 62 hours
Module 4: Fabrication, applications engineering: 116 hours
Fundamental practical skills: 60 Hours

Το εκπαιδευτικό κέντρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθώς απαρτίζεται από καταρτισμένους εκπαιδευτές με πολύχρονη εργασιακή εμπειρία στον βιομηχανικό χώρο. Το σύστημα εκπαίδευσης έχει εγκριθεί από την Τεχνική Επιτροπή του Ινστιτούτου και Επιθεωρείται ετησίως από τους Διεθνείς Οργανισμούς Συγκολλήσεων.

Η εκπαίδευση των Υποψηφίων δεν περιορίζεται στα μαθήματά εντός τάξης, αλλά στη συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ των Συμμετεχόντων, Περιπτώσεις Μελέτης και Παραδείγματα, Επισκέψεις σε Εργοστάσια Παραγωγής, Βιομηχανικά Εργοτάξια, Εργαστήρια Καταστροφικών και Μη Καταστροφικών Δοκιμών, Εγκαταστάσεις Παραγωγής Συγκολλήσεων και περιλαμβάνει την πρωτοποριακή εκμάθηση μέσω προσομοιωτή συγκολλήσεων.

Πληροφορίες συμμετοχής

Μετά την ολοκλήρωση κάθε module (1,2,3,4) υλοποιούνται γραπτές ηλεκτρονικές εξετάσεις διάρκειας 120 λεπτών έκαστη, στην οποία ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 90 ερωτήσεις για κάθε ενότητα. Μετά ακολουθεί προφορική εξέταση εφ΄όλης της ύλης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων ο υποψήφιος αναγνωρίζεται ως Διεθνής Μηχανικός Συγκολλήσεων International Welding Engineer –IWE από τον Διεθνή και Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συγκολλήσεων IIW – EWF.

Στο ίδιο πλαίσιο παρέχεται η εκπαίδευση προς απόκτησης Διεθνούς Διπλώματος για Τεχνολόγους Συγκολλήσεων – International Welding Technologists- και Ειδικούς Συγκολλήσεων – International Welding Specialists.

Κόστος Συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής στην Εκπαίδευση IWE: 2.900 ευρώ
Κόστος συμμετοχής στις Εξετάσεις: 300 ευρώ / Εξέταση.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.