Βρείτε Σεμινάρια
x

Grand Foyer

Φερών 16, 10434, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer αποτελείται από το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΙΕΚ), το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 & 2 και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Ο πρωταρχικός στόχος και η βασική επιδίωξη του εκπαιδευτικού φορέα «Grand Foyer» είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών και η συνεχής προσπάθεια σε κτιριακές εγκαταστάσεις και νέες τεχνολογίες για τη διασφάλιση καινοτόμων ειδικοτήτων με άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας.

Η σχολή μας έχει εξασφαλίσει καταξιωμένους επιστήμονες, επαγγελματίες και εκπαιδευτικό προσωπικό και υπόσχεται συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση του εκπαιδευτικού του προσωπικού για την εύρυθμη και αποτελεσματική διδασκαλία και κατάρτιση των σπουδαστών μας.

Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε και να αναβαθμίσουμε τον τομέα της εκπαίδευσης πραγματοποιώντας παράλληλα κάποια από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων με συνέπεια, υπευθυνότητα και αγάπη για το κοινωνικό σύνολο.

Σεμινάρια σε Αίθουσα

E-Learning

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.