Διεξάγεται και με εξ αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning).
Περισσότερες πληροφορίες
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Η διδακτέα ύλη εμπλουτίζεται από τις νέες τάσεις και τεχνικές και οι απόφοιτοι αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα όπως είναι το κόστος τροφίμων και ποτών (food & beverage cost),η επιλογή προμηθευτών, η ορθή παραγγελιοδοσία - παραλαβή και ο έλεγχος τιμολογίων.
Μαθήματα • Γερμανικά (ΟΡΟΛΟΓΙΑ) • Τεχνικές Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός • Διεύθυνση Τμήματος Προμηθειών • Λειτουργία WINE & BAR Ξενοδοχείων • Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (ΤQM) • Εvent Management • Προγράμματα Αποθήκης μέσω Η/Υ (ERP) • Πρακτική Άσκηση • Σύνθεση Μενού & Κοστολόγιο • Στοιχεία Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (HACCP, ISO)
Επαγγελματική Αποκατάσταση Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή σας είστε οι μελλοντικοί επαγγελματίες ικανοί να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς και να έχετε μια εξασφαλισμένη καριέρα στο χώρο της τουριστικής αγοράς που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια μέσω του γραφείου επαγγελματικής αποκατάστασης.
Πιο συγκεκριμένα μέσα από το γραφείο επαγγελματικής αποκατάστασης μπορείτε να εργαστείτε σε: • μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, • επιχειρήσεις εστίασης, • μεγάλα κρουαζιερόπλοια, • τουριστικές επιχειρήσεις, • catering, • αεροπορικές επιχειρήσεις • διοργάνωση εκδηλώσεων κ.λ.π.
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια Η διάρκεια φοίτησης είναι ένα ακαδημαϊκό έτος και λειτουργούν τμήματα πρωινά ή απογευματινά. Η διδασκαλία γίνεται σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο με κύριο στόχο την εφαρμογή τους στην πράξη μέσω συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο σπουδαστής αποκτάει: • Βεβαίωση Σπουδών F & B Manager • Diploma από Διεθνή Βρετανικό φορέα Πιστοποίησης
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος