Βρείτε Σεμινάρια
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
BSc Λογιστικής, Υπ.Διδάκτωρ, MSc Διοίκησης Επιχειρήσεων, MSc Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
Λογιστική, Διοίκηση Επιχειρήσεών, Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Στέλεχος Επιχείρησης, BSc Λογιστικής, MSc Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, MSc Τραπεζικής & Χρηματοοικονομικής, Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Σπούδασα στην Πάτρα στο ΑΤΕΙ Λογιστικής έκανα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδίκευση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Έχω ολοκληρώσει ένα χρόνο στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση την Τραπεζική και Χρηματοοικονομική. Επίσης ολοκλήρωσα τις σπουδές στο εργαστήρι Ελεύθερης Δημοσιογραφίας και αρθρογραφώ ερασιτεχνικά εδώ και μια δεκαετία στις εφημερίδες Πατρίς και Ελευθερία. Στην τρέχουσα φάση είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από το 2009 έως και σήμερα κατέχω θέση Στελέχους σε εταιρία Λιανικού Εμπορίου και ταυτόχρονα παραδίδω μαθήματα Λογιστικής. Έχω διδάξει σαν εργαστηριακός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Πάτρας, σε πρόγραμμα επιμόρφωσης του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), στο Δ. ΙΕΚ Πύργου, στις ΕπαΣ ΟΑΕΔ Βόλου, στην ΝΕΛΕ Πύργου Ηλείας, σε πρόγραμμα της Ε.Σα.Μ.Ε.Α. και σε φροντιστήρια.
Συμμετέχω σε επιτροπές εξετάσεων ενηλίκων και έχω γράψει σημειώσεις για διδακτικούς σκοπούς για τα μαθήματα που παραδίδω. Τέλος συμμετέχω ενεργά με παρουσιάσεις και έρευνες σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Άρθρα του Ι. Λαμπρόπουλου

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας