Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός για Interior & Exterior Design (μέσω των εφαρμογών Autocad 2D & 3D, 3DStudio Max, Photoshop, Δώρο το Illustrator)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS
Διεξάγεται και με εξ αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning). Περισσότερες πληροφορίες

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Απευθύνεται σε: Αρχιτέκτονες, Πολ. Μηχανικούς, Δομικούς, Διακοσμητές, Κατασκευαστές, Επαγγελματίες, Αποφοίτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, κλπ και γενικά απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μια εξειδικευμένη κατάρτιση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα προγράμματα δηλ. το Autocad 2D+3D, το 3D Studio Max και το Photoshop.

Σκοπός

Να αποκτήσει ο καταρτιζόμενος τις εξειδικευμένες γνώσεις ώστε χρησιμοποιώντας αυτά τα εξελιγμένα σχεδιαστικά προγράμματα να σχεδιάζει, κατόψεις, όψεις, τομές, αρχιτεκτονικά σχέδια, εκθεσιακά περίπτερα, να δημιουργεί τρισδιάστατους χώρους με εξαιρετικό φωτορεαλιστικό αποτέλεσμα. Επίσης θα μπορεί να σχεδιάζει κτιριακά, τεχνικά, μηχανολογικά, ηλεκτρολογικά ή υδραυλικά έργα. Μπορεί να εργαστεί σε αρχιτεκτονικά – διακοσμητικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρίες, τεχνικά γραφεία, εταιρίες για σχεδιασμό και υλοποίηση εκθεσιακών περιπτέρων και ως ελεύθερος επαγγελματίας

Περιγραφή σεμιναρίου

Άριστη εκμάθηση των σχεδιαστικών προγραμμάτων Autocad 2D+3D, 3D Studio Max και Photoshop που περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εφαρμογή, όπως επίσης υλοποίηση project που ανατίθενται από τον εισηγητή του σεμιναρίου ή project που μπορεί να ενδιαφέρουν τον καταρτιζόμενο

ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Εργαλεία & εφαρμογές Autocad 2D
Εργαλεία & εφαρμογές Autocad 3D
Εργαλεία & εφαρμογές 3D Studio Max
Δημιουργικές χρήσεις Vray
Vray Υλικά
Vray Φωτισμός
Vray ρυθμίσεις για rendering
Εργαλεία & εφαρμογές Photoshop

Πληροφορίες συμμετοχής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
AUTOCAD 2D + 3D 60 ώρες
3D STUDIO MAX 40 ώρες
PHOTOSHOP 20 ώρες

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Μαθήματα 4 ώρες/εβδομάδα
Απεριόριστη πρακτική εξάσκηση εκτός ωρών μαθημάτων
Δωρεάν επανάληψη του σεμιναρίου μέσα στα επόμενα 2 έτη
Δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες σεμινάριο Illustrator

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από τον ΟΑΕΔ (πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45 επιδότηση σεμιναρίων στις επιχειρήσεις)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.