Σεμινάριο σε αίθουσα:
Εκπαίδευση, Παιδαγωγικά

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ & ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Το Πολύτεχνο

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Εκπαίδευση, Παιδαγωγικά

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (Εκπαιδευτικός - Συγγραφέας παιδικών βιβλίων)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Για να γίνει ένα βιβλίο παράσταση χρειάζεται να διασκευαστεί σε σενάριο – το σενάριο υπηρετεί τη διανομή των ρόλων, ορίζει τα χορευτικά μέρη, περιλαμβάνει τα τραγούδια, καθορίζει το πώς θα σχεδιαστούν τα σκηνικά και τα κουστούμια. Μπορεί ένας εκπαιδευτικός, οποιασδήποτε ειδικότητας, να διασκευάσει ένα βιβλίο σε σενάριο; Ναι, με τη βοήθεια της Δημιουργικής Γραφής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση διασκευάζουμε για Χριστουγεννιάτικη Παράσταση το βιβλίο «Ο ΚαλΟκάντζαρος σώζει το Καλικαντζαροχωριό, Ο δικός μας Άγιος Βασίλης, Πού πήγαν τα Χριστούγεννα, Κάθε μέρα Χριστούγεννα, Κάθε μέρα Χριστούγεννα, Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του Βιβλιοπόντικα.» Γιατί η συγγραφή είναι απόλαυση.

Σημείωση: Το σεμινάριο είναι βιωματικό. Για την καλύτερη διεξαγωγή του, σας παρακαλούμε να φοράτε άνετα ρούχα και κάλτσες.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

20€

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας