Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ & ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Το Πολύτεχνο
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (Εκπαιδευτικός - Συγγραφέας παιδικών βιβλίων)

Περιγραφή σεμιναρίου

Για να γίνει ένα βιβλίο παράσταση χρειάζεται να διασκευαστεί σε σενάριο – το σενάριο υπηρετεί τη διανομή των ρόλων, ορίζει τα χορευτικά μέρη, περιλαμβάνει τα τραγούδια, καθορίζει το πώς θα σχεδιαστούν τα σκηνικά και τα κουστούμια. Μπορεί ένας εκπαιδευτικός, οποιασδήποτε ειδικότητας, να διασκευάσει ένα βιβλίο σε σενάριο; Ναι, με τη βοήθεια της Δημιουργικής Γραφής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση διασκευάζουμε για Χριστουγεννιάτικη Παράσταση το βιβλίο «Ο ΚαλΟκάντζαρος σώζει το Καλικαντζαροχωριό, Ο δικός μας Άγιος Βασίλης, Πού πήγαν τα Χριστούγεννα, Κάθε μέρα Χριστούγεννα, Κάθε μέρα Χριστούγεννα, Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του Βιβλιοπόντικα.» Γιατί η συγγραφή είναι απόλαυση.

Σημείωση: Το σεμινάριο είναι βιωματικό. Για την καλύτερη διεξαγωγή του, σας παρακαλούμε να φοράτε άνετα ρούχα και κάλτσες.

Κόστος Συμμετοχής

20€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.