Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

INTRODUCTION TO CMMI FOR DEVELOPMENT CLASS

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Βιομηχανία & Τεχνικά

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα υπεύθυνα με την ανάπτυξη προϊόντων, άτομα υπεύθυνα με την υλοποίηση διεργασιών, σε μέλη της ομάδας αξιολόγησης, και γενικά σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για το CMMI-DEV.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εισάγει διαχειριστές και επαγγελματίες, μέλη της ομάδας αξιολόγησης, καθώς και τα μέλη των ομάδων βελτίωσης στις θεμελιώδεις έννοιες του CMMI. Το μοντέλο του CMMI για την Ανάπτυξη (CMMI-DEV) είναι ένα εργαλείο που βοηθά τους οργανισμούς να βελτιώσουν την ικανότητά τους να αναπτύξουν και να διατηρήσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος γίνονται παρουσιάσεις αλλά και ασκήσεις κατηγορία με πολλές ευκαιρίες για ερωτήσεις και εποικοδομητικές συζητήσεις με τους συμμετέχοντες.

Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να περιγράψουν τα στοιχεία του μοντέλου CMMI-DEV και τις σχέσεις τους, να διαπραγματευτούν τις βασικές περιοχές διεργασιών του CMMI DEV, και να εντοπίσουν βασικές σχετικές πληροφορίες μέσα στο μοντέλο.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του μαθήματος προϋποθέτει ότι οι συμμετέχοντες συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις στην τάξη και ασκήσεις σε όλες τις τρεις ημέρες. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί επίσημο προαπαιτούμενο για μια σειρά από άλλα προγράμματα όπως Intermediate Concepts of CMMI, CMMI Level 2 for Practitioner, CMMI Level 3 for Practitioners, SCAMPI Lead Appraiser Training, Understanding CMMI High Maturity Practices κ.α. Τέλος το πρόγραμμα αυτό αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής σε μια CMMI-DEV SCAMPI ομάδα αξιολόγησης.

Προαπαιτούμενα: Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για αυτό το πρόγραμμα.
Υλικό: Οι συμμετέχοντες θα λάβουν αντίγραφο του μοντέλου CMMI-DEV καθώς και σημειώσεις των παρουσιάσεων.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV ACADEMY.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.