Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ (ISO 22301:2019)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αναγνωριστεί ως Επιθεωρητής στα εν λόγω συστήματα, αλλά και όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τι περιλαμβάνει η Επιθεώρηση ενός τέτοιου Συστήματος.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την εκπαίδευση Επικεφαλής Επιθεωρητών Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 17021 και ISO 19011.
Η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναγνώριση Επιθεωρητών Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι βασικές αρχές της επιθεώρησης, τα βήματα μιας επιθεώρησης τρίτου μέρους, η μεθοδολογία και οι τεχνικές της επιθεώρησης αυτού του είδους. Επίσης, παρουσιάζονται οι απαιτήσεις του προτύπου καθώς και μια ενδεικτική μεθοδολογία για την αποτίμηση επιχειρησιακών επιπτώσεων (BusinessImpactAnalysis). Το ISO 22301 είναι το πλέον αναγνωρισμένο στην Ευρώπη πιστοποιήσιμο πρότυπο Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας και αποτελεί τον απόγονο του βρετανικού BS 25999. Προαπαιτείται πρότερη εξοικείωση με τις απαιτήσεις του προτύπου.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των γραπτών και προφορικών εξετάσεων του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Επικεφαλής Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας με πιστοποίηση TUV AUSTRIA ACADEMY και δίνεται σε όσους το επιθυμούν δυνατότητα συμμετοχής σε μια πραγματική επιθεώρηση.
Σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης. Σε κάθε περίπτωση δίδεται η δυνατότητα, χωρίς χρέωση, επανάληψης των εξετάσεων σε επόμενο σεμινάριο.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.