Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Το Θεατρικό Παιχνίδι ως εμψυχωτική διαδικασία

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Σχολείο Παιχνιδιού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ – ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ (ανάλογα με τη θεματική) θα είναι οι ιδρυτές του «ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» Μαντώ Κουρετζή, Στέλιος Βγαγκές, Παναγιώτης Κυρίτσης οι οποίοι από το 1990 εφαρμόζουν νέες μεθοδολογίες σύνδεσης των τεχνών με την εκπαίδευση, σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς πολιτιστικούς, καλλιτεχνικούς και εκπαιδευτικούς φορείς

Σε ποιους απευθύνεται

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, ηθοποιούς, θεατρολόγους, σπουδαστές θεατρικών σχολών, ψυχολόγους, ειδικούς ανθρωπιστικών και επικοινωνιακών επαγγελμάτων και σε όλους όσους αναζητούν ουσιαστικούς κώδικες επικοινωνίας και ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και μάθηση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το «ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ σειρά ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ γνωριμίας με την μέθοδο του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Η κάθε συνάντηση θα διαπραγματεύεται 1 βασική θεματική του Θεατρικού Παιχνιδιού, με στόχο οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια σφαιρική γνωριμία με το Θεατρικό Παιχνίδι και την Παιδαγωγική Θεάτρου.

Στο «Σχολείο Παιχνιδιού» το Θεατρικό Παιχνίδι και η Παιδαγωγική Θεάτρου, βασικοί άξονες σε όλες τις σύγχρονες διδακτικές μεθοδολογίες, εφαρμόζονται και προσεγγίζονται με μοναδικό τρόπο και η μέθοδος διαρκώς εξελίσσεται και ερευνά νέους αισθητικούς, παιδαγωγικούς και διδακτικούς δρόμους.

ΘΕΜΑ: «Το Θεατρικό Παιχνίδι ως εμψυχωτική διαδικασία».

Μετά την 1η συνάντηση, θα διαμορφωθεί - μαζί με τους συμμετέχοντες- το πρόγραμμα των επόμενων συναντήσεων. Όσοι παρευρεθούν στην εναρκτήρια ημερίδα θα ενημερωθούν για τις θεματικές των επόμενων.

Πληροφορίες συμμετοχής

- Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012. Διάρκεια 6 ώρες. 10.00 - 16.00 ώρα.
- Τόπος Διεξαγωγής: ΕGNATIA PALACE HOTEL (Αίθουσα 1) Εγνατίας 61
- Κόστος ημερίδας: 45€
- Έκπτωση 10% σε φοιτητές και μέλη του «Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση» με την επίδειξη της κάρτας τους
- Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα για να κάνετε προεγγραφή και να λάβετε άμεσα οδηγίες για την κράτηση της θέσης σας. Για Πληροφορίες καλέστε στο 210.3235462 (Δευτέρα - Παρασκευή, Ώρες 10.00 - 14.00 ώρα)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.