Κατηγορία:
ISO/Haccp/OHSAS, ISO

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 – IRCA APPROVED

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες ISO/Haccp/OHSAS, ISO

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε υποψηφίους Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ), Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΠ, Υπευθύνους Ποιότητας, Στελέχη και Εργαζομένους Επιχειρήσεων, Ιδιώτες και γενικότερα σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και υψηλών απαιτήσεων γνώση σχετικά με τα ΣΔΠ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στο Διεθνές Μητρώο των Πιστοποιημένων Επιθεωρητών IRCA/CQI (αριθμός πιστοποίησης Α18080).

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015 και παρουσιάζονται τεχνικές προετοιμασίας, διενέργειας και ολοκλήρωσης επιθεώρησης, μέσω πρακτικής εξάσκησης σε εικονική εταιρεία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 19011:2011.

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και εφαρμόζουν ΣΔΠ, να σχεδιάζουν και να υλοποιούν προγράμματα βελτίωσης ποιότητας και να επιθεωρούν ΣΔΠ, σύμφωνα με το ISO 9001:2015.

Το παρόν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με τις απαιτήσεις του ISO 9001:2015 και τις επιθεωρήσεις των Συστημάτων Διαχείρισης, σύμφωνα με το ISO 19011:2011, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του IRCA/CQI, έχει αριθμό πιστοποίησης Α18080, ενώ περιλαμβάνει συνολικά εννέα (9) δραστηριότητες που, μέσω διαδραστικών μεθόδων εκπαίδευσης, εξοικειώνουν τους εκπαιδευόμενους, σε σύντομο χρονικό διάστημα («επιταχυνόμενη γνώση»), με τεχνικές επιθεώρησης.

Προαπαιτείται πρότερη εξοικείωση με τις απαιτήσεις του προτύπου.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση καθημερινών δραστηριοτήτων και τελικών γραπτών εξετάσεων, χορηγείται Πιστοποιητικό IRCA/CQI Auditor/Lead Auditor και δίνεται σε όσους το επιθυμούν δυνατότητα συμμετοχής σε μια πραγματική επιθεώρηση. Σε περίπτωση αποτυχίας στις γραπτές εξετάσεις, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης. Σε κάθε περίπτωση δίδεται η δυνατότητα, χωρίς χρέωση, επανάληψης των εξετάσεων σε επόμενο πρόγραμμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας