Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Nail Art Design (THESS)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Ζωγράφου Άσπα, Make up & Nail Artist

Απόφοιτος των Σχολών ΠΑΣΤΕΡ στην ειδικότητα Βοηθός Φυσικοθεραπείας και του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από το Τμήμα Αισθητικής. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε αντικείμενα όπως Επαγγελματικό Μακιγιάζ, Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Ονυχοπλαστική, 3D Nail Design, Henna Tattoo, Αισθητικό & Καλυπτικό Μακιγιάζ.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο, αρχικά ως εκπαιδευτικός σε ιδιωτικά ΙΕΚ, στον Τομέα Αισθητικής και Ομορφιάς, ως αισθητικός σε Κέντρα Ομορφιάς και στο δικό της ινστιτούτο αισθητικής, όπου προσέφερε υπηρεσίες ομορφιάς αλλά και εκπαιδευτικά σεμινάρια Ονυχοπλαστικής και Επαγγελματικού μακιγιάζ.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές Σχολών Αισθητικής & Κομμωτικής
  • Νέους Επαγγελματίες
  • Λάτρεις του Μακιγιάζ

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχετε εκπαιδευτεί σε 3 από τις δημοφιλέστερες και πιο πρωτοποριακές τεχνικές Nail Design, ενώ θα έχετε μάθει όλες τις τελευταίες τάσεις και θα μπορείτε να προσαρμόζεστε με ακρίβεια, αμεσότητα και υψηλή ποιότητα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτισσας, για το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ευφάνταστες τεχνικές νυχιών για να απογειώσετε την τέχνη σας στο manicure

Όλες οι τάσεις δείχνουν ότι η δημοτικότητα για την τέχνη των νυχιών βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στη Google (οι "ιδέες για τέχνη νυχιών" έχουν γίνει μια από τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις, με αύξηση κατά 5.000%). Στο σεμινάριο θα λάβετε σημαντικές γνώσεις στην περιποίηση των άκρων μέσω πρακτικής άσκησης με στόχο να προτείνετε και να εφαρμόζετε τα τελευταία σχέδια νυχιών με τη μεγαλύτερη ζήτηση, καθώς και τις νέες τάσεις στην περιζήτητη αυτή ειδικότητα. Ένα up-to-date πρόγραμμα που ενσωματώνει τεχνικές που εφαρμόζονται στα μεγαλύτερα nail salons διεθνώς και θα σας δώσει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Θεματολογία

  • Ημιμόνιμη βαφή με απλή και ενισχυμένη βάση
  • Comic Nails
  • Marble Nails
  • Babyboomer

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 4 ημέρες, 14 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή