Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Microblading – Lash Lift & Tint (ATH)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Ψηλομέση Θεοδώρα, Beautician, Makeup Artist

Με εμπειρία 20 ετών στον χώρο, ως ελεύθερη επαγγελματίας και 10ετή εμπειρία ως εκπαιδεύτρια - beautician instructor σε ιδιωτικά ΙΕΚ. Έχει εργαστεί σε κέντρα αισθητικής και ομορφιάς, ενώ σήμερα εργάζεται δίπλα σε γνωστό πλαστικό χειρούργο. Με σπουδές Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ, καθώς και Περιποίησης Άκρων, με μετεκπαίδευση στο Παρίσι.
Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια εξειδίκευσης στη Γαλλία και την Ελβετία, σε αντικείμενα όπως Maxbrows micropigmentation - tattoo for brows, Makeup.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους ΙΕΚ σε ειδικότητες Make up Artist, Nail Artist & Αισθητικής
  • Επαγγελματίες Αισθητικούς, make up artists, lash extensionists και nail artists που θέλουν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους και να αποκτήσουν εξειδίκευση και πρακτική εμπειρία στη δημοφιλή αυτή τεχνική
  • Όλους τους λάτρεις του Μακιγιάζ

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε στις δημοφιλέστερες και πιο πρωτοποριακές τεχνικές - tips για εμπνευσμένες προτάσεις ημιμόνιμου Μακιγιάζ, ειδικά για την περιοχή των φρυδιών. Θα γνωρίσετε σε βάθος τη δημοφιλή τεχνική του Microblading [εμφύτευση χρωστικών στην επιδερμίδα με χειροκίνητο πενάκι που αποτελείται από πολλές λεπτές βελόνες για να δημιουργήσει την εμφάνιση ρεαλιστικών τριχών, εμφυτεύοντας χρωστική ουσία κάτω από το δέρμα]. Θα μπορείτε να προσαρμόζεστε με ακρίβεια στις αυξημένες απαιτήσεις των επαγγελματιών του χώρου και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτισσας, για το καλύτερο και πιο σταθερό αισθητικό αποτέλεσμα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εκπαιδευτείτε στις τελευταίες τεχνικές φρυδιών και ημιμόνιμου Μακιγιάζ

Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την εικόνα της εκάστοτε πελάτισσας [ιδιώτη, καλλιτέχνη, δημοσιογράφο ή celebrity], αποκτώντας βλέμμα που μαγνητίζει, καθώς επικεντρώνεται στον σχηματισμό, τη βαφή και το lamination (ισιωτική) των φρυδιών, το δημοφιλές microblading (ασφαλής τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ, cosmetic tattooing) και τον σχηματισμό φρυδιών, τεχνικές με εντυπωσιακά αποτελέσματα διαρκείας. Το Microblading ξεκίνησε από την Ασία και στην ουσία είναι τατουάζ φρυδιών τρίχα- τρίχα.
ΔΩΡΟ (για όσους επιθυμούν): μάθετε όλα τα tips σχετικά με τις τεχνικές περιποίησης βλεφαρίδων με φυσικό αποτέλεσμα, lash tint και lift (ανόρθωση, βαφή και γύρισμα βλεφαρίδων).

Θεματολογία

  • Σχηματισμός φρυδιών
  • Υλικά φρυδιών / βλεφαρίδων / microblading
  • Workshop: Σχηματισμός φρυδιών – βαφή και ισιωτική φρυδιών
  • Workshop σε τεχνόδερμα ή φυσικό μοντέλο: Πρακτική εξάσκηση στη τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ στα φρύδια, με το χειροκίνητο πενάκι που στην άκρη εφαρμόζεται αποστειρωμένη λεπίδα.
  • Workshop ΔΩΡΟ: ανόρθωση βλεφαρίδων, βαφή και shaping στην καμπυλότητα της βλεφαρίδας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Blended
Zoom & Πατησίων 60, Αθήνα

Διάρκεια: 5 εβδομάδες, 25 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή