Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Makeup Masterclass by P.TOUTOUNTZIS

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Τουτουντζής Παντελής, Make Up & Hairstyle Artist

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους makeup artists στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με πολλές ελληνίδες celebrities της ελληνικής showbiz και του καλλιτεχνικού κόσμου της μόδας, όπως η Δούκισσα Νομικού και η Ελένη Φουρέϊρα. Είναι senior makeup artist της εταιρείας καλλυντικών 3ΙΝΑ και διδάσκει στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε masterclasses.
Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις “Αμφιβολία” (2018), “Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην” (2016), “Ηρακλής: οι 12 άθλοι” (2016) και “Post Inferno-Προς Δαμασκόν” (2016).

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους ΙΕΚ Κομμωτικής & Αισθητικής, ΚΔΜΒ
  • Νέους επαγγελματίες Makeup Artists που θέλουν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους και να αποκτήσουν εξειδίκευση
  • Κομμωτές που επιθυμούν να αποκτήσουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτική εμπειρία στο μακιγιάζ για τον χώρο της Μόδας και των Παραστατικών Τεχνών
  • Λάτρεις του Μακιγιάζ

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Masterclass by Pantelis Toutountzis θα έχετε λάβει συμπυκνωμένη, αλλά σε βάθος εξειδίκευση για τις δημοφιλέστερες και πιο μοντέρνες τεχνικές- tips για εμπνευσμένες προτάσεις μακιγιάζ ειδικά για fashion show, editorial μόδας, τα ΜΜΕ ή τις Παραστατικές Τέχνες, ενώ θα μπορείτε να προσαρμόζεστε με ακρίβεια, αμεσότητα και υψηλή ποιότητα στις αυξημένες απαιτήσεις του χώρου και στο εκάστοτε concept. O δημοφιλής makeup artist θα μοιραστεί μαζί σας μικρά και μεγάλα μυστικά ομορφιάς, θα σας ενημερώσει για τις νέες τάσεις του μακιγιάζ, προτείνοντας τα DOs και DON’Ts που επιτάσσει η μόδα!

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο διακεκριμένος Make up Artist των celebrities μοιράζεται special tips & tricks

Το συγκεκριμένο 3ήμερο Masterclass είναι διαμορφωμένο με γνώμονα τις ανάγκες του commercial make up και τις συνθήκες πραγματικών παραγωγών, με προσκεκλημένο εισηγητή τον διακεκριμένο Makeup Artist, Παντελή Τουτουντζή [η λίστα με τις celebrities που εμπιστεύονται τα μαγικά του χέρια είναι ατελείωτη]. Το Masterclass θα εστιάσει στο επαγγελματικό μακιγιάζ για καμπάνιες προϊόντων μακιγιάζ, brands ρούχων, αρωμάτων και διαφημιστικά / τηλεοπτικά σποτ.

Θεματολογία

  • Fashion Campaign: μακιγιάζ για luxury fashion brand, σύμφωνα με τα trends
  • Make-up Products Campaign: τεχνικές για έντονα μάτια και χείλη σε αποχρώσεις, ανάλογα με το προϊόν
  • Stage Performance Make-up: μακιγιάζ για tv star ή performer για σκηνή - τραγουδίστρια
  • Πρακτική σε αληθινό μοντέλο μετά από κάθε demo, με τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ: kit με πινέλα- πετσέτα-μαντηλάκια de-makeup [αξεσουάρ και props περιλαμβάνονται]

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 3 ημέρες, 15 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή