Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Lash Lift-Tint & Exte (PIR)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Ψηλομέση Θεοδώρα, Beautician, Makeup Artist

Με εμπειρία 20 ετών στον χώρο, ως ελεύθερη επαγγελματίας και 10ετή εμπειρία ως εκπαιδεύτρια - beautician instructor σε ιδιωτικά ΙΕΚ. Έχει εργαστεί σε κέντρα αισθητικής και ομορφιάς, ενώ σήμερα εργάζεται δίπλα σε γνωστό πλαστικό χειρούργο. Με σπουδές Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ, καθώς και Περιποίησης Άκρων, με μετεκπαίδευση στο Παρίσι.
Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια εξειδίκευσης στη Γαλλία και την Ελβετία, σε αντικείμενα όπως Maxbrows micropigmentation - tattoo for brows, Makeup.
 

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Κομμωτές
  • Make-up Artists
  • Αισθητικούς
  • Τεχνίτριες Άκρων
  • Λάτρεις του Μακιγιάζ

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχετε εκπαιδευτεί στις δημοφιλέστερες και πιο πρωτοποριακές τεχνικές και τελευταίες τάσεις για την περιοχή των ματιών (βλεφαρίδες), ενώ θα μπορείτε να προσαρμόζεστε με ακρίβεια, αμεσότητα και υψηλή ποιότητα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτισσας, για το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Όλες οι σύγχρονες τάσεις στις βλεφαρίδες για ένα look που ξεχωρίζει

Η σύγχρονη τάση στην ομορφιά απαιτεί περιποιημένες και εντυπωσιακές, έντονες βλεφαρίδες! Το σεμινάριο θα σας προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να ανανεώσετε αποτελεσματικά την εικόνα της εκάστοτε πελάτισσας [ιδιώτη, καλλιτέχνη, δημοσιογράφο ή celebrity], προσφέροντάς της εντυπωσιακές βλεφαρίδες και βλέμμα που μαγνητίζει, καθώς επικεντρώνεται στις διαφορετικές τεχνικές για την ανόρθωση και την επιμήκυνση των βλεφαρίδων.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 3 εβδομάδες, 15 ώρες

Θεματολογία

  • Exte 2D
  • Exte 3D
  • Lash lift & tint

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή