Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Lash & Brow Lift (THESS)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Τσιάφκα Ελένη, Make up Artist

Απόφοιτος του 1ου ΤΕΕ Νάουσας στην Ειδικότητα Φυτικής Παραγωγής, Γεωπονίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος και με αρχικές σπουδές στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας. Συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα Ομορφιάς της Ιδιωτικής Σχολής Νατάσσας Δαφοπούλου και στη Σχολή Θεανώ Τσαμπάζη, στην Ειδικότητα Επαγγελματικό μακιγιάζ (make up artist) – Body Painting – Special effects. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων στα αντικείμενα ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών Phibrows Microblading by Branco Babic Academy, special effects της Kryolan Hellas, beauty - bridal –creative make up και Workshop 50 ωρών με εξειδίκευση στο beauty-bridal-colour make up.
Με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο, έχοντας συνεργαστεί με κομμωτήρια, χώρους ομορφιάς & ευεξίας, επαγγελματίες φωτογράφους, διαφημιστικές εταιρείες, διοργανώσεις καλλιστείων, τηλεοπτικά κανάλια και καλλιτέχνες (Ελένη Κοκκίνου, Σάκης Ρουβάς κ.α.) ως Make up Artist και Σύμβουλος Ομορφιάς. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει για τις ανάγκες μακιγιάζ σε παραστάσεις όπερας και επιδείξεις μόδας, ενώ το 2019 οργάνωσε την πρώτη προσωπική της έκθεση φωτογραφικού πορτρέτου ‘EPOCA’ με θέμα το μακιγιάζ, σε συνεργασία με τον φωτογράφο Ηλία Λιακό και την Hairstylist/makeup artists Νικολέτα Τσιάφκα. Παράλληλα, διδάσκει σε ιδιωτικές σχολές και ΙΕΚ στο Τμήμα Αισθητικής.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Κομμωτές
  • Make-up Artists
  • Αισθητικούς
  • Λάτρεις του Μακιγιάζ

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα έχετε εκπαιδευτεί στις δημοφιλέστερες και πιο πρωτοποριακές τεχνικές και τελευταίες τάσεις για την περιοχή των ματιών (φρύδια και βλεφαρίδες), ενώ θα μπορείτε να προσαρμόζεστε με ακρίβεια, αμεσότητα και υψηλή ποιότητα στις αυξημένες απαιτήσεις των επαγγελματιών του χώρου και στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτισσας, για το καλύτερο και πιο σταθερό αισθητικό αποτέλεσμα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Γίνε expert professional στις πιο σύγχρονες τάσεις της Ομορφιάς για βλέμμα που μαγνητίζει

Τα φρύδια και οι βλεφαρίδες κάνουν μια μεγάλη δήλωση για την προσωπική μας εμφάνιση και, αν είναι περιποιημένα, αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό το πρόσωπο και το βλέμμα! Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την εικόνα της εκάστοτε πελάτισσας [ιδιώτη, καλλιτέχνη, δημοσιογράφο ή celebrity], αποκτώντας εντυπωσιακές βλεφαρίδες και φρύδια για βλέμμα που μαγνητίζει, καθώς επικεντρώνεται στην περιποίηση και ανάδειξη φρυδιών και βλεφαρίδων με όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές που εφαρμόζονται στα πλέον καταξιωμένα ινστιτούτα ομορφιάς.

Θεματολογία

  • Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση
  • Τεχνικές lash lift & lamination
  • Brow lift & lamination
  • Βαφή φρυδιών & βλεφαρίδων
  • Tips

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 3 ημέρες, 12 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή