Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

iTEC Ιατρική Αισθητική

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Παπαδοπούλου Μαρία, Νοσηλεύτρια

Πτυχιούχος από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Ε.Κ.Π.Α. και κάτοχος Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Ε.Κ.Π.Α. με τίτλο «Διαχείριση Κρίσεων και μαζικών καταστροφών», με ειδίκευση στην Κοινοτική Νοσηλευτική. Δίνοντας βάση στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, έχει ολοκληρώσει αρκετά προγράμματα επιμόρφωσης όπως: «ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Ε.Κ.Δ.Δ.Α (ΙΝΕΠ), «ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ» Ε.Κ.Δ.Δ.Α (ΙΝΕΠ), ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (ΒLS ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΙΝΙΔΩΣΗ, Bleeding Control for the Injured (B-Con).

Η καριέρα της ξεκίνησε ως Νοσηλεύτρια στο Κοινωφελές Ίδρυμα «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, σε τμήμα επειγόντων περιστατικών, ενώ από το 2009 έως σήμερα εργάζεται ως Νοσηλεύτρια στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» ως υπεύθυνη κλινική νοσηλεύτρια σε αιματολογική κλινική, πνευμονολογική-γαστρεντερολογική κλινική, νεφρολογική κλινική και τα τελευταία δύο χρόνια σε Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των οστών, ως υπεύθυνη νοσηλεύτρια στη συλλογή κυττάρων. Είναι εκπαιδεύτρια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ από το 2022 στον Τομέα Υγείας, στο Τμήμα Νοσηλευτικής.
Επιπροσθέτως, έχει λάβει μέρος στη συγγραφή με τίτλο: Νοσηλευτικά Πρωτόκολλα ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός – Οφθαλμιατρείο Αθηνών – Πολυκλινική»: Οξυγονοθεραπεία Σεπτέμβριος 2019.

Καζαντζίδης Παύλος, Πτυχιούχος ΕΚΠΑ Φυσικών Επιστημών

Δρ. Καρακάση Άννα, Ιατρός PhD

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους Αισθητικής και Παραϊατρικών Επαγγελμάτων, που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο της Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας και να εργαστούν σε δερματολογικές κλινικές, κέντρα αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής.
  • Όσους θέλουν να αποκτήσουν δύο παγκόσμια διπλώματα στον τομέα της ιατρικής Αισθητικής, πιστοποιημένα από τον βρετανικό φορέα iTEC, περνώντας μέσα από την εμπειρία διεθνών εξετάσεων.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο σεμινάριο διδάσκονται όλες οι βασικές αρχές της ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας, καθώς και ένα μεγάλο φάσμα προηγμένων θεραπειών προσώπου και σώματος με ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση σήμερα στους χώρους των πλαστικών ιατρών και δερματολόγων, οι οποίες συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της ψυχοσωματικής ευεξίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε περιστατικού. Καλύπτει τόσο το κομμάτι του Laser & IPL, όσο και την τεχνική της Microdermabrasion (μικροδερμοαπόξεση).

Περιγραφή σεμιναρίου

Εξειδικεύσου στην Ιατρική Αισθητική με ΔΙΠΛΗ, διεθνώς αναγνωρισμένη Βρετανική Πιστοποίηση της iTEC

Δύο πιστοποιήσεις σε ένα σεμινάριο!
Το σεμινάριο προσφέρει όλες τις θεμελιώδεις γνώσεις για τις πιο σύγχρονες θεραπείες αισθητικής και παραϊατρικών εφαρμογών, λέιζερ και μικροδερμοαπόξεσης που εφαρμόζονται σε κέντρα πλαστικής χειρουργικής και δερματολογικά ιατρεία. Επιπλέον, θα αποκτήσετε εφαρμοσμένη γνώση μέσω εργασιών με τη μορφή case studies και tests με past papers πολλαπλής επιλογής, ενώ θα προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις εξετάσεις πιστοποίησης που ακολουθούν.

Θεματολογία

  • Laser and IPL
    • Θεραπείες αποτρίχωσης με λέιζερ
    • Θεραπείες φωτοανάπλασης, ευρυαγγειών, πανάδων-δυσχρωμιών με παλμικό φως
    • Case studies στις προηγούμενες ενότητες
  • Microdermabrasion: Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια, με κρυστάλλους και με ταυτόχρονη έγχυση ειδικού υγρού (υαλουρονικού οξέος, σαλικυλικού, βιταμίνης C)

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 32 εβδομάδες, 192 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα:2 φορές την εβδομάδα
Ώρα:18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε διπλή πιστοποίηση σε ένα σεμινάριο! Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα λάβετε το παγκόσμιας αναγνώρισης δίπλωμα MICRODERMABRASION TREATMENTS - LEVEL 3 και το LASER AND IPL - LEVEL 4, με την πιστοποίηση του Βρετανικού φορέα iTEC.

Η iTEC προσφέρει ρυθμιζόμενα προσόντα υψηλής ποιότητας με παγκόσμια αναγνώριση σε εξειδικευμένες ειδικότητες στους τομείς της ομορφιάς και της θεραπείας SPA, των συμπληρωματικών θεραπειών, του αθλητισμού και της γυμναστικής, της κομμωτικής και της εξυπηρέτησης πελατών.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή