Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Fashion-shooting Hairstyling (advanced)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Πριόνα Λένια, Make-up Artist, Hair-Stylist

Διαθέτει σπουδές στη Σκηνογραφία και την Ενδυματολογία και αργότερα στο Μακιγιάζ και την Κομμωτική, στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια σχετικά με τις ειδικότητές της από μεγάλες διεθνείς ακαδημίες, όπως οι ΜΑΖΕLLA & PALMER και ΙΤΜ PARIS.
Έχει συνεργαστεί ως Ενδυματολόγος / Σκηνογράφος με διάφορες θεατρικές ομάδες και σκηνοθέτες, αλλά πλέον εργάζεται στον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης αποκλειστικά ως make up artist & hair-stylist, όπως επίσης και σε επιδείξεις και φωτογραφήσεις μόδας και στον χώρο της διαφήμισης.
Παράλληλα, από το 2014 διδάσκει στην ειδικότητα Make up και Hair-styling στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους ΙΕΚ Κομμωτικής, ΚΔΜΒ
  • Νέους επαγγελματίες κομμωτές που θέλουν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους και να αποκτήσουν εξειδίκευση και πρακτική εμπειρία για τον χώρο της Μόδας

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Με την ολοκλήρωση του workshop θα έχετε λάβει εξειδίκευση στις δημοφιλέστερες και πιο μοντέρνες τεχνικές και tips για εμπνευσμένα χτενίσματα, ειδικά για ένα fashion show ή editorial μόδας, ενώ θα μπορείτε να προσαρμόζεστε με ακρίβεια, αμεσότητα και υψηλή ποιότητα στις αυξημένες απαιτήσεις του χώρου και στο εκάστοτε concept. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχυθεί το βιογραφικό σας, καθώς θα απευθύνεται στοχευμένα σε projects που αφορούν τη Μόδα και την Επαγγελματική Φωτογράφηση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Γίνε expert Hair Stylist και ξεχώρισε στον συναρπαστικό χώρο της Μόδας

Το εξειδικευμένο workshop είναι διαμορφωμένο με γνώμονα τις ανάγκες που ολοένα αυξάνονται στον χώρο του Hairstyling, ειδικά για τις ανάγκες ενός catwalk, editorial μόδας ή fashion event [physical ή digital, βάσει των νέων τάσεων]. Στόχος είναι η άρτια εκπαίδευση σε βασικά χτενίσματα και βασικές τεχνικές. Θα εντρυφήσετε με λεπτομέρεια στις βασικές αρχές, τις τεχνικές και τα “μυστικά” του χτενίσματος μόδας, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις και τους γρήγορους ρυθμούς του συγκεκριμένου χώρου.

Θεματολογία

  • Renaissance - Historical reference:ατημέλητες μπούκλες και waves, frise style
  • Slick looks – pony tails – wet look: τεχνικές για wet looks ανάλογα με το concept
  • Character hair-styling: αναφορά σε ρόλο που μπορεί να απαιτεί η φωτογράφιση ή το catwalk (δυναμικό - luxury - glamour rock – rock – theatrical – cinema - vintage)
  • Πρακτική σε κούκλα ή αληθινό μοντέλο μετά από κάθε demo, με τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ: κoύκλα κομμωτικής, βασικά εργαλεία hair-styling [αξεσουάρ και props περιλαμβάνονται]

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 3 εβδομάδες, 16 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)
Τοποθεσία: Hair & Make up Studio, Πατησίων 60, Αθήνα

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή