Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Brow Expert (THESS)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Τσιάφκα Ελένη, Make up Artist

Απόφοιτος του 1ου ΤΕΕ Νάουσας στην Ειδικότητα Φυτικής Παραγωγής, Γεωπονίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος και με αρχικές σπουδές στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας. Συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα Ομορφιάς της Ιδιωτικής Σχολής Νατάσσας Δαφοπούλου και στη Σχολή Θεανώ Τσαμπάζη, στην Ειδικότητα Επαγγελματικό μακιγιάζ (make up artist) – Body Painting – Special effects. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων στα αντικείμενα ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών Phibrows Microblading by Branco Babic Academy, special effects της Kryolan Hellas, beauty - bridal –creative make up και Workshop 50 ωρών με εξειδίκευση στο beauty-bridal-colour make up.
Με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο, έχοντας συνεργαστεί με κομμωτήρια, χώρους ομορφιάς & ευεξίας, επαγγελματίες φωτογράφους, διαφημιστικές εταιρείες, διοργανώσεις καλλιστείων, τηλεοπτικά κανάλια και καλλιτέχνες (Ελένη Κοκκίνου, Σάκης Ρουβάς κ.α.) ως Make up Artist και Σύμβουλος Ομορφιάς. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει για τις ανάγκες μακιγιάζ σε παραστάσεις όπερας και επιδείξεις μόδας, ενώ το 2019 οργάνωσε την πρώτη προσωπική της έκθεση φωτογραφικού πορτρέτου ‘EPOCA’ με θέμα το μακιγιάζ, σε συνεργασία με τον φωτογράφο Ηλία Λιακό και την Hairstylist/makeup artists Νικολέτα Τσιάφκα. Παράλληλα, διδάσκει σε ιδιωτικές σχολές και ΙΕΚ στο Τμήμα Αισθητικής.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

 • Κομμωτές
 • Make-up Artists
 • Αισθητικούς
 • Λάτρεις του Μακιγιάζ

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα έχετε εκπαιδευτεί στις δημοφιλέστερες και πιο πρωτοποριακές τεχνικές και τελευταίες τάσεις για την περιοχή των φρυδιών [ημιμόνιμες βαφές, σχηματισμό, αποτρίχωση], ενώ θα μπορείτε να προσαρμόζεστε με ακρίβεια, αμεσότητα και υψηλή ποιότητα στις αυξημένες απαιτήσεις των επαγγελματιών του χώρου και στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτισσας, για το καλύτερο και πιο σταθερό αισθητικό αποτέλεσμα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Γίνε expert στις πιο σύγχρονες τεχνικές φρυδιών, για βλέμμα που μαγνητίζει

Τα φρύδια κάνουν μια μεγάλη δήλωση για την προσωπική μας εμφάνιση και, αν είναι περιποιημένα, θα παρατηρήσουν όλοι τη διαφορά! Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την εικόνα της εκάστοτε πελάτισσας [ιδιώτη, καλλιτέχνη, δημοσιογράφο ή celebrity], σχεδιάζοντας εντυπωσιακά και φροντισμένα φρύδια για καθαρό βλέμμα που μαγνητίζει. Επικεντρώνεται στην περιποίηση και τον σχηματισμό φρυδιών με όλες τις σύγχρονες μεθόδους, τεχνικές και προδιαγραφές υγιεινής που εφαρμόζονται στα πλέον καταξιωμένα ινστιτούτα ομορφιάς.

Θεματολογία

 • Εισαγωγή και θεωρία
 • Υγιεινή και ασφάλεια
 • Ημιμόνιμες βαφές φρυδιών
 • Μορφολογία προσώπου
 • Σχηματισμός φρυδιών
 • Αποτρίχωση με τσιμπιδάκι (tweezing)
 • Αποτρίχωση με κλωστή (threading)
 • Αποτρίχωση με κερί (waxing)

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Blended
Zoom & Ναυάρχου Κουντουριώτου 5, Θεσ/κη

Διάρκεια: 2 εβδομάδες, 8 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή