Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Fashion Styling (intro)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Γιαννίτσα Έλενα, Fashion Stylist, Ενδυματολόγος

Σπούδασε στη Σχολή Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθηνών και Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου και Σχέδιο Μόδας, σε ιδιωτικές σχολές στην Αθήνα.
Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό Ιστορίας Τέχνης, Ιστορίας Κοστουμιού στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο τον 20ο αιώνα, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κοσμήματος, Δημιουργίας Πατρόν.
Από το 2009 έως σήμερα διδάσκει Αισθητική, Ενδυματολογία, Χρωματολογία και Ιστορία Τέχνης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα και τον Πειραιά, ενώ παράλληλα εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας σε θεατρικές, κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και διαφημιστικές παραγωγές. Από το 1997 έως σήμερα έχει καλύψει ενδυματολογικά πάνω από 2.000 διαφημιστικές ταινίες και video clips και έχει συνεργαστεί με πολλές ελληνικές και ξένες εταιρείες παραγωγής, όπως STEFI, TOP CUT, MODIANO, BIG SHOT, KINO, MOVIELAB, LE SPOT, ORASIS, FULL MOON, FILMIKI, BOO, AVION και άλλες. Επίσης, έχει ενεργή συμμετοχή ως Art Director σε φωτογραφίσεις μόδας, fashion shows και διάφορα projects.
Επίσης, ως ενδυματολόγος έχει παραδώσει σεμινάρια με θέμα «Το Γυναικείο Ντύσιμο στον Εργασιακό Χώρο» για Κυπριακή εταιρεία, στο Hilton Λευκωσίας (2010-2011).

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις styling και να γνωρίζουν πως αναδεικνύεται ο κάθε σωματότυπος ανάλογα με τη περίσταση, την εποχή, το χρόνο
  • Όσους αγαπούν τον χώρο και επιθυμούν, είτε επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά, να δραστηριοποιηθούν στο κομμάτι στου styling
  • Όσους θέλουν απλά να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν το προσωπικό τους στυλ

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Θα λάβετε βασικές γνώσεις στη διαχρονική αξία του Fashion Styling μέσα από πρακτική εφαρμογή και εξάσκηση. Θα εκτεθείτε σε περιπτώσεις διαφορετικών σωματότυπων, στυλ, εποχών και concepts, στα οποία θα μάθετε να βάζετε την προσωπική σας «πινελιά» βάσει των highlights της μόδας και της δικής σας ματιάς και αισθητικής, αξιοποιώντας ρούχα, αξεσουάρ και props.

Περιγραφή σεμιναρίου

Μάθε όλα τα must της Μόδας για διαφορετικά concepts και κέρδισε τις εντυπώσεις

Πρόκειται για εξειδικευμένο workshop, εισαγωγή στο Fashion Styling, με πρακτική σε διάφορα concepts, εποχές, στυλ και σωματότυπους, το οποίο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες personal branding και θα βελτιώσει σημαντικά την αισθητική σας, είτε επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, είτε για να ανακαλύψετε και να χτίσετε την προσωπική σας εικόνα και στυλ.

Θεματολογία

  • Eισαγωγή στους σωματότυπους
  • Χρωματικές αρμονίες
  • Δεκαετίες & βασικά στυλ
  • Ορολογία και ρούχα – συνδυασμοί
  • Κλασσική γκαρνταρόμπα
  • Μοντέρνα γκαρνταρόμπα
  • Εξεζητημένη γκαρνταρόμπα
  • Απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ: kit με βασικά είδη για styling (μεζούρα, καρφίτσες, παραμάνες, κλωστή). Λοιπά aξεσουάρ, props και κούκλες για πρόβες διαθέτει η Σχολή.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 5 εβδομάδες, 30 ώρες

Χρονοδιάγραμμα ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή